У Луцьку на автовокзалі дебоширив екс-правоохоронець

У Луцьку на автовокзалі дебоширив екс-правоохоронець
Сьогодні близько 3:20 ночі луцьким полісменам довелось вгамовувати нетверезого молодика, який влаштував дебош на автостанції №1.

Зокрема, патрульним надійшов виклик з вулиці Конякіна від чоловіка, який скаржився на неправомірні дії охоронця автовокзалу. Коли ж прибула поліція, на місці виявилось, що чоловік поконфліктував з охоронцем автовокзалу через те, що той був одягнений у камуфляжну форму, – пише інтернет-видання Волинь24.

Молодик доводив, що охорона не має права носити такий формений одяг. Поліцейські спробували пояснити йому, що це не заборонено, однак одразу ж чоловік почав проявляти агресію. Він став ображати патрульних, лаятись і навіть розмахувати кулаками. Тож, як тільки дійшло до шарпанини – на нього вдягнули кайданки. Це чоловіка також не вгамувало, тож його повезли до наркодиспансеру на освідування.

У медустанові молодик відмовився від проходження аналізів на наявність алкоголю, щоправда за зовнішніми ознаками й так було зрозуміло, що чоловік добряче випив. Зрештою, його доставили у міськвідділок поліції.

Стан алкогольного сп’яніння чоловіка за цей час ще посилився і він навіть у міськвідділку продовжував вести себе агресивно – кидався до поліціянтів, ображав словесно і намагався викрутитись з кайданків.

Правоохоронці відзначили, що чоловік добре знається в законодавстві. Виявилось, що молодику всього 23 роки і він у минулому працював у правоохоронних органах. Щоправда, чоловік не пройшов переатестацію і був звільнений з лав міліції.

Вже під час складання адмінматеріалів у міськвідділку чоловік заявив, що йому зле і вимагав викликати швидку допомогу. По приїзду швидкої, медики лише розвели руками – окрім високого ступеню алкогольного сп’яніння – чоловік не має інших порушень здоров’я. Однак відзначили, що з такими спалахами агресії його можна завезти хіба до психлікарні.

Тож, після складання адмінматеріалів, 23-річного екс-правоохоронця-дебошира забрали додому батьки.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дебош
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
має бути за таке порушення рік тюрми, як в цивілізованих країнах, спробував би цей хамовитий п"яниця так обкласти полісмена в німеччині - мав би штрафу мінімум на 3000 євро в кращому випадку.
а в нас безнаказанність - батьки забрали до дому...
полісмени мають звертатись до суду та вимагати матеріальної компенсації за образу.
Відповісти
Гриць пердиць, не до суду звертатись а закон вчити а то затриманий краще орієнтуєтся ніж поліцаї, який поліцай таке і відношення до нього, а 3000 євро то в німетчині приблизно півтора зарплати
Відповісти
І знову ВП, коли в справі задіяний екс правоохоронець то є і фото і відео, чому у інших випадках немає???
Відповісти
Нічого не поробиш,така політика редакції ВП.Скоро буде спеціально наряд поліції їздити в пошуках екс-чиновника або екс-правоохоронця.Треба народу показати свою роботу.
Відповісти
Баклан це новость з нового сайту Пащенка Волинь24. Волиньпостт взяв в них її. А Пащенко то по любому на цьому бабкі має
Відповісти
цей затриманий, досить хороший чоловік, має юридичну освіту і я більше чим впевнений, кайданки були застосовані неправомірно!
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком горіла хата
22 грудень, 2016, 11:48
У Луцьку на автовокзалі дебоширив екс-правоохоронець
22 грудень, 2016, 11:43