Лучанин про Іспанію: Це українська країна

Лучанин про Іспанію: Це українська країна
Лучанин Андрій Костенко декілька років прожив у Іспанії, куди поїхав на заробітки.

Після трьох років він повернувся в Україну і тепер ділиться з читачами ВолиньPost спогадами про державу на Піренейському півострові в рубриці "Нотатки мандрівника".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ


Адаптація.
Труднощі виникали спочатку з пошуком роботи та вивченням іспанської мови, перших півроку хотілося додому, але згодом звик, знайшов друзів і моє заробітчанство стало набагато легшим.

Спекотна країна. Шокувала неймовірна спека, яка триває 8 місяців протягом року, в Мадриді, а в південних містах увесь рік. Чимало закладів просто закриваються вранці о 11:00 і відкриваються о 17.00, коли спека спадає у іспанців це називається «siesta», в цей час на вулиці навряд когось зустрінеш.

«Siesta». Іспанія – це корида, фламенко, шестиструнна гітара (винахід іспанців), фієста, море, сонце, веселощі та іспанський темперамент. Іспанці любителі розваг, відпочинку, танців і пісень, до роботи ставляться більш ніж спокійно. Це одна із небагатьох країн світу, де ще діє «сієста», так називається денний відпочинок коли офіси та магазини не працюють.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПРО МАНДРИ ІСПАНІЄЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у нас вже 25 років нічого не роблять, от тільки кляті москалі не їдуть до нас на заробітки!
Відповісти
Чудова Африканська держава правда жаркувато ось тільки назвали її несправедливо бо ця назва більше підходить нашій країні у нашої молоді сієста починається з підйому а закінчується під ранок в нічних клуба і до роботи вони ставляться ще спокійніше ніж іспанці і веселощі люююблять найбільше мене шокувало те що молоді Укрогондурасівці хочуть бути блогерами фрілансерами та ін і ніхто з них не мріє попрацювати фізично
Відповісти
Останні новини
Лучанин про Іспанію: Це українська країна
22 грудень, 2016, 22:08