У селі на Волині відкрили додаткову групу для дошкільнят

У селі на Волині відкрили додаткову групу для дошкільнят
Дитсадок «Веселка» в селі Глухи Старовижівського району збудували 30 років тому. Функціонально тут можна розмістити три групи дошкільнят. Але у 2000-х, коли народжуваність у селі впала, частину приміщень віддали під школу.

Нині ситуація кардинально змінилася: дітей дошкільного віку — багато, а група у дитсадку — одна, – йдеться в сюжеті ТЦ Ковель.

«Батьки мають роботу, мають чим заробляти, але не мають можливості, де полишити дітей, поки на роботі. Ми маємо кожен рік діток віком від 3 до 6-сти років — десь 65 дітей кожного віку. Потреба діток у садочку є дуже великою... І всі заяви ми не задовільнимо, бо черга в садочок у нас вже перевищує більше 50-ти заяв є на садочок. Але, принаймні, половину дітей ми все ж таки можемо забезпечити місцями у дитсадку...», – каже завідувач ДНЗ с. Глухи Оксана Крикончук.

Відкриття нової групи в дитсадку стало справжнім святом для всієї громади села. Для дошкільнят обладнали ігрову кімнату та спальню — ремонт батьки зробили своїми силами. За кошти благодійників придбали нові меблі, посуд, іграшки та інвентар на суму понад 82 тисячі гривень. Фінансово допомогли закладу районна рада та місцеві підприємці. Так всі разом зробили добру справу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а коли пан гунчик під носом у луцька. в селі рованці зробить садочок ?
Відповісти
Останні новини
У селі на Волині відкрили додаткову групу для дошкільнят
22 грудень, 2016, 14:01