На ВолиньPost - чат з Оленою Голєвою

На ВолиньPost - чат з Оленою Голєвою
Чат-конференція з кандидатом в народні депутати Оленою Голєвою пройде на ВолиньPost у четвер, 18 жовтня.

Початок розмови о 14:00.

Нагадаємо, депутат Луцької міської ради, голова Волинської обласної організації Європейської партії України балотується в народні депутати на одномандатному мажоритарному окрузі № 22 – у місті Луцьку.

ПЕРЕЙТИ НА СТОРІНКУ ЧАТУ

Олена Голєва народилась 11 липня 1980 року у Луцьку Волинської області. Навчалась у Луцькому Державному технічному університеті на факультеті обліку та фінансів, отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобула кваліфікацію бухгалтера-економіста.

З 2002 року –голова наглядової ради Відкритого акціонерного товариства «Луцьке виробничо-торгівельне швейне підприємство «Волинь».

Голєва - голова Ради обласної правозахисної громадської організації «Народний адвокат Волині», брала участь у громадських форумах, семінарах щодо роботи соціальних приймалень безкоштовного юридичного захисту малозабезпечених верств населення, організовувала роботу соціальної програми безкоштовної юридичної допомоги «Народний адвокат», яка працює на Волині з березня 2009 року, видано посібник соціальної програми «Народний адвокат».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ВолиньPost - чат з Оленою Голєвою
17 жовтень, 2012, 16:11