Приватбанк встановив рекорд по зверненнях громадян*

Приватбанк встановив  рекорд по зверненнях громадян*
Контактний центр ПриватБанку 21 грудня відповів на запитання 800 000 клієнтів, встановивши таким чином, національний рекорд якості клієнтської підтримки в Україні.

Як повідомила прес-служба банку, фахівці служби підтримки відповіли на запитання про роботу банку і надали консультації за банківськими продуктами 530 тисячам клієнтів, які звернулися за номером 3700. Ще більше 255,6 тисяч клієнтів отримали відповіді на свої звернення і питання про роботу банку і його сервісів в онлайн чаті ПриватБанку і Приват24.

За даними прес-служби банку, в дні перехідного періоду кількість наданих клієнтам консультацій зросла порівняно з середнім показником 2016 року в 10 разів - наприклад, 15 грудня контактний центр банку опрацювала трохи більше 80 тисяч звернень клієнтів. Кількість звернень ВІП-клієнтів Приватбанку за останні дні зросла в 6 разів - до 30 тисяч дзвінків у ВІП контакт центр на добу.

“Якісна і самовіддана роботи фахівців підтримки банку дала можливість нашим клієнтам завжди бути в курсі ситуації в банку, отримати необхідну допомогу і просто підтримку, - зазначає прес-служба ПриватБанку. - Перехід банку в державну власність в максимально короткі терміни, всебічна підтримка зі сторони власника і регулятора, забезпечили найбільш сприятливі умови для відновлення звичного графіка обслуговування клієнтів".

22 грудня ПриватБанк обслуговує своїх клієнтів у стандартному режимі, корпоративні клієнти банку зможуть без обмежень користуватися раніше встановленими кредитними лімітами, овердрафтами і бізнес-розстрочками. Мережа відділень, банкоматів і терміналів самообслуговування банку працюють в рамках звичайної для передноворічних днів навантаження - 21 грудня клієнти ПриватБанку отримали в його банкоматах близько 1 млрд грн, стільки ж, скільки і в грудні 2015 року.

Більше 870 тисяч клієнтів за вчорашній день скористалися послугами банку через мережу терміналів самообслуговування. 21 грудня за допомогою 12 600 тисяч кіосків самообслуговування клієнти ПриватБанку зробили платежів на суму 639 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Приватбанк встановив рекорд по зверненнях громадян*
22 грудень, 2016, 18:00