Українці Лондона «завалили» подарунками волинських дітей

Українці Лондона «завалили» подарунками волинських дітей
На Волинь привезли велику кількість подарунків для дітей, які зібрала українська громада Лондона.

"З Лондона для діток волинських поранених та полеглих Героїв приїхало понад 350 кг об'ємної ваги посилок-подарунків!" - пише в Facebook волонтер Людмила Савіна.

"І все це організували та зібрали в рамках благодійної Акції "Станьмо Миколаєм дітям в Україні" звичайні українці, батьки дітей, які навчаються в школі українознавства в Лондоні St Mary's Ukrainian School за ініціативи директора школи та батьківського комітету!"

"Величезне спасибі людям, які допомогли усе це передноворічне щастя транспортувати в Україну! Це величезний шмат роботи, до реалізації якого долучилось чимало людей! Організація "ЛондонЄвромайдан", приватні перевізники з Лондона (які забрали понад 100 немаленьких пакунків з подарунками), перевізна компанія(Оксани Патрик та водій Ігор, служба доставки Міст Експрес Львів (Назар Ковалик), щиро дякуємо за допомогу та вчасну доставку подарунків до місця призначення!"



"А особлива подяка Анні Лисаковій за знайомство з надзвичайною феєю, Людиною з добрим золотим серцем Любов Фодор! Саме з цього знайомства і почалась уся ця казкова феєрія! Дякую пані Любове Вам за все те добро, що Ви творите! Ви надзвичайна Людина! Обіймаю Вас щиро!"


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українці Лондона «завалили» подарунками волинських дітей
23 грудень, 2016, 12:29