У Луцьку вшанували пам’ять Чорновола

У Луцьку вшанували пам’ять Чорновола
У Луцьку відбулось пам’ятне віче та покладання квітів до меморіальної дошки відомому українському політику, державному діячеві, публіцисту і журналісту В’ячеславу Чорноволу.

Захід, приурочений до 79-ої річниці від дня народження засновника Народного Руху, відбувся 23 грудня, - повідомили у міськраді.

Згадуючи постать В'ячеслава Чорновола у контексті новітньої історії України, секретар міської ради Юлія Вусенко зазначила, що його громадянська позиція та патріотичні переконання є прикладом для усіх, хто бере на себе відповідальність за долю України.

«Любімо Україну, маючи, щоб не довелося потім любити її, втративши». Сьогодні ці слова, сказані ним, є особливо актуальними. Завжди потрібно їх пам'ятати, аби не повторювати помилок минулого», - заявила Вусенко.

Громадський діяч Володимир Банада у виступі акцентував на ролі, яку відіграв В’ячеслав Чорновіл в історії незалежної України, розповів про його тернисту дорогу боротьби за становлення нашої державності. Також він наголосив, що наступного року виповниться 80-та річниця від дня народження В'ячеслава Чорновола, висловивши сподівання, що до цього дня в Україні настане мир.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вмер Славко і здувся Рух! Нікчемна затія нікчемними людьми...
Відповісти