День енергетика у «Волиньобленерго»: гості, дарунки, «Кантабіле»

День енергетика у «Волиньобленерго»: гості, дарунки, «Кантабіле»
У ПАТ «Волиньобленерго» в День енергетика 22 грудня відбулися святкові збори колективу.

Серед гостей на урочистостях були представники влади та підприємств, ветерани товариства. На завершення зборів камерний академічний оркестр «Кантабіле» зіграв чудовий концерт, - повідомили у прес-центрі товариства.

Як і заведено у товаристві, свято розпочалося з Гімну України. Виконували його наживо дебютанти – хор працівників «Волиньобленерго». Ведучі зборів Ольга Маркевич та Андрій Васюхник привітали гостей свята, пригадали досвідчених енергетиків, які присвятили своє життя цій непростій професії.

Ветерани «Волиньобленерго» Анатолій Бурін, Віктор Ковальчук, Володимир Панчук, В’ячеслав Сидор, Юрій Жидков, Юрій Леуш, Валентина Вивальнюк, Ростислав Данько, Євген Штонь, Ольга Зінкевич, Анатолій Божемовський, Ольга Пасічник чимало років пропрацювали на підприємстві. Вони й досі залишаються наставниками для молодих спеціалістів. На жаль, на східному фронті загинули молоді «волиньобленергівці» Микола Бондарук та Роман Лучук. Тож їхній подвиг вшанували хвилиною мовчання.



Привітати енергетиків із професійним святом завітали Володимир Гунчик (голова Волинської ОДА), Олександр Пирожик (перший заступник голови Волинської обласної ради), Тарас Яковлев (перший заступник луцького міського голови), Мирослав Коротя (голова правління ПАТ «Волиньгаз»), Оксана Лесів (представник Антимонопольного комітету), Андрій Козачук (начальник Волинського територіального відділення НКРЕКП), Віктор Лукашук (начальник Волинського регіонального відділення Держенергонагляду), Андрій Паскевич (начальник Волинської філії «Ощадбанку»), Тетяна Мацюк (керівник бізнесу Волинської філії «Ощадбанк»), Сергій Була (депутат Луцької міської ради), Віктор Чорнуха (голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536»).



Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик у привітальному слові наголосив, яка важлива праця енергетиків, які попри погодні умови працюють і вдень, і вночі. Очільник області щиро подякував керівництву «Волиньобленерго» за енергетичну безпеку Волині, за розуміння, ініціативу, яка часто трансформується в урядові постанови, укази, державні закони. Володимир Гунчик побажав енергетикам міцного здоров’я, статків, благословення, щоб прийдешній 2017-й став роком перемоги в АТО.

За енергетичну безпеку подякував і перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. Він дотепно порівняв енергетиків з Дідами Морозами, адже саме вони запалюють новорічні ялинки.



Перший заступник луцького міського голови Тарас Яковлев акцентував на співпраці мерії з товариством. Також щиро подякував «Волиньобленерго» за допомогу військовослужбовцям в АТО, за передану техніку, на якій українські солдати обороняють східні кордони. «Від імені всіх лучан хотів би за це сказати спасибі», – додав заступник голови обласного центру.

Несподіваний подарунок спрезентував начальник Волинської філії «Ощадбанку» Андрій Паскевич. Як найактивнішому користувачу оплати карткою директору із технічних питань Володимирові Перчуку вручили суперелектричний подарунок – гіроборд. Тепер на дозвіллі (і не тільки) технічний директор випробовуватиме електричний міні-транспорт.



Генеральний директор Володимир Купчак зазначив, що День енергетика символічно починає приносити більше світла – день стає довшим. Він наголосив, що товариство намагається запроваджувати сучасні, модерні технології. Адже за результатами роботи 2016 року «Волиньобленерго» увійшло до п’ятірки найкращих енергопідприємств України. Окрім виробничої сфери, працюють у товаристві і над соціальною ланкою: створили унікальний хор, футзальну команду, заплановано облаштувати спортзал та футбольне поле.

«Дякую вам за копітку і героїчну працю. Цьогоріч природа випробовувала: була аномальна спека, буревії, снігопади, але наші працівники достойно вирішують ці проблеми, жертвуючи своїм часом, сім’ями, за це вам велике спасибі», – похвалив генеральний директор і зауважив, що найбільша цінність «Волиньобленерго» – це люди.



Почесний президент «Волиньобленерго» Анатолій Бурін розповів про історію електрифікації Волині, як поступово створювали мережу, віддаючи цій справі усі сили і знання. Випробовування для обленерго прийшли із розпадом союзу, під час стихії у червні 1997 року значна частина обладнання була знищена. Анатолій Бурін подякував енергетикам, які тримають на своїх плечах енергогосподарство.

Звичайно, на День енергетика не обійшлося без дарунків. Цінні подарунки, почесні грамоти, подяки, премії – це все подяка за самовіддану працю та високий професіоналізм працівників «Волиньобленерго».

Щоб приємні емоції не вщухали, «енергетичний» хор потішив глядачів неймовірним виступом. Попри деяке хвилювання, виступ вдався хористам на усі сто. Артистично, зіспівано, майстерно виконали три пісні «волиньобленергівські» співаки та співачки. Оцінка – шквал глядацьких аплодисментів, яким проводжали зі сцени новоспечений хор.



Окрім того, що енергетики відмінно працюють, вони ще й справжні спортсмени. Команди «Волиньобленерго» беруть участь в обласних та всеукраїнських турнірах, у товаристві регулярно влаштовують корпоративні спартакіади. За результатами змагань, організованих до Дня енергетика, переможців нагородили святковими відзнаками.

Несподіваним завершенням свята став приємний подарунок працівникам – виступ камерного оркестру «Кантабіле» під керівництвом неперевершеного Товія Рівця. Бо хто добре працює, вміє і відпочивати.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
День енергетика у «Волиньобленерго»: гості, дарунки, «Кантабіле»
24 грудень, 2016, 09:20