У Луцьку зміняться правила реєстрації подачі анкет на візи

У Луцьку зміняться правила реєстрації подачі анкет на візи
Починаючи з 20 січня 2017 року нова система реєстрації буде запроваджена у Пунктах Прийому Візовий Анкет у Луцьку, Рівному, Тернополі, Харкові, Дніпрі та Одесі.

Нова система має на меті спростити та полегшити процедуру отримання реєстрації до ППВА, - йдеться в повідомленні на сайті Генерального консульства Польщі в Луцьку.

Щоб отримати реєстрацію до ППВА потрібно зробити такі кроки:

Підстава для прийняття документів:
на національну візу – офіційна реєстрація у відповідному консульському окрузі
на отримання візи Шенген – документи, які підтверджують факт роботи чи навчання у відповідному консульському окрузі, реєстрація у відповідному консульському окрузі
Заявники, котрі зареєстровані у Луганській та Донецькій областях, можуть подавати документи на отримання візи в ППВА у Луцьку, Рівному, Тернополі, Харкові, Дніпрі та Одесі за умови надання одного з документів, вказаних нижче:
у випадку подачі документів на національну візу: довідка, яка підтверджує факт переселення з Донецької чи Луганської області
у випадку подачі документів на візу Шенген:
документи, які підтверджують факт роботи у відповідному консульському окрузі
документи, які підтверджують факт навчання в відповідному консульському окрузі
довідка, яка підтверджує факт переселення з Донецької чи Луганської області
Крок 1: Визначте мету поїздки до Республіки Польща та зберіть усі необхідні документи.
У випадку короткострокового перебування (максимум 90 днів протягом наступних 180) Ви маєте подавати документи на отримання візи Шенген
У випадку довгострокового перебування (більше 91 дня протягом наступних 180) Ви маєте подавати документи на отримання національної візи.
Щоб отримати більше інформації про візу Шенген – натисніть тут, про національну візу – натисніть тут.

Підготуйте повний комплект документів необхідних для подачі на обрану Вами категорію візи. Cписок необхідних документів можна знайти за посиланням http://polandvisa-ukraine.com/

Крок 2: Здійсніть оплату за послуги ППВА
Зібравши всі необхідні документи, відвідайте будь-яке відділення Кредо Банку чи Ідея Банку та оплатіть сервісний збір на підставі оригіналу Вашого закордонного паспорту. У випадку здійснення оплати за члена подружжя / неповнолітніх дітей, надайте оригінали документів, що підтверджують родинні зв’язки та їхні закордонні паспорти.

Під час здійснення оплати необхідно:
А) обрати категорію візи:
С – віза Шенген, інші цілі, крім туризму, наприклад, бізнес, спорт, культура, лікування, відвідини, міжнародні перевезення, транзит і т.д.
Т – віза Шенген туристична
D – Національна віза, наприклад, для роботи, навчання)
Б) обрати ППВА
В) вказати актуальний номер Вашого особистого телефону.
Після здійснення оплати Ви отримаєте унікальний код PTN для реєстрації.

ВАЖЛИВО: Просимо впевнитися, що наданий Вами номер телефону є правильним, доступним та належить Вам. У випадку, якщо Вами буде наданий невірний номер телефону, або номер телефону, що Вам не належить, здійснення реєстрації буде неможливим, у зв’язку з чим Вам буде повернено кошти.
Можна здійснити лише одну оплату для одного заявника. У випадку, якщо Вами буде здійснено кілька оплат, а дата Вашої реєстрації по першій оплаті ще не мине – по всіх наступних оплатах здійснення реєстрації буде неможливим, у зв’язку з чим Вам буде повернено кошти цих оплат.

Крок 3: На наступний робочий день після здійснення оплати, отриманий банківський код (PTN) буде активований через систему реєстрації. Статус банківського коду (PTN) можна перевірити за посиланням.
Автоматична система реєстрації призначить Вам дату й часу подачі документів, в залежності від наявності вільних місць. Зверніть увагу, що оператори колл-центру не впливають на призначені системою дату і час, і не можуть їх коригувати чи змінювати.

Крок 4: Після того, як система призначить Вам дату реєстрації, оператор колл-центру зв’яжеться з Вами у телефонному режимі з 9:00 до 21:00 з понеділка до суботи (крім святкових днів) для подальшого підтвердження.

Крок 5: Коли оператор з Вами зв’яжеться, він поінформує про автоматично зарезервовану дату і час подачі Вами документів у ППВА. Якщо призначена системою дата Вам підходить, будь ласка, підтвердіть її у розмові з оператором. На підставі Вашої згоди оператор затвердить дату подачі в системі. У зазначений час Вам необхідно буде особисто подати документи до ППВА.

Крок 6: Якщо запропонована дата на подачу документів не буде Вас влаштовувати, оператор відхилить запроновану реєстрацію.
Наступна дата і час подачі документів будуть автоматично вибрані системою не раніше ніж за 7 днів від першої запропонованої дати і буде залежати від наявності вільних місць. Очікуйте наступний дзвінок від оператора колл-центру з інформацією про другу запропоновану системою дату.

Крок 7: Після повторного дзвінка з колл-центру, оператор поінформує Вас про другу автоматично зарезервовану дату і час подачі документів у ППВА. У випадку підтвердження Вами дати і часу подачі документів, реєстрація буде підтверджена оператором у системі. У призначений час Вам необхідно особисто звернутись до ППВА для подачі документів.

У випадку Вашої повторної відмови від запропонованої дати і часу подачі документів відповідний код буде деактивовано, а Вам необхідно буде звернутися до ППВА для повернення коштів.

Призначення дати реєстрації відбувається в автоматичному режимі. Оператори колл-центру чи працівники ППВА не мають впливу на призначення дати й часу і не можуть коригувати / змінювати дату самостійно. Виключно на підставі Вашого рішення запропонована дата буде прийнята або відхилена оператором колл-центру.
У випадку родини, на один номер телефону можна зареєструвати максимально 5 осіб. Кожна наступна особа з родини має подати свій власний номер телефону під час здійснення оплати. Усі члени родини повинні здійснювати подачу документів на ту ж саму категорію візи, і у той же ППВА. У випадку, якщо хтось із членів родини планує подавати документи до іншого ППВА чи на іншу категорію візи, необхідно здійснювати оплату окремо.

Якщо після здійснення оплати, з вами не зв’язалися протягом 3 днів. Просимо відвідати наш сайт і перевірити статус своєї оплати (PTN): – натисніть тут

Якщо статус коду є активним для реєстрації – це означає, що дату ще не зарезервовано і необхідно очікувати зміни статусу.

У випадку, якщо дата вже зарезервована, просимо очікувати на дзвінок оператора для підтвердження дати реєстрації. Додаткову інформацію можна отримати зателефонувавши у колл-центр.

Просимо звернути увагу, що особи, котрі передоплатили послуги ППВА до 20.01.2017 можуть здійснити реєстрацію за попередньою процедурою на сайті за посиланням або
у колл-центрі: +38 044 5945496, +38 032 2351776, +38 032 2424564, +38 050 4193010,+ 38 067 3430480 i +38 093 1755503

ПРОЦЕДУРА ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ ЗА ПОПЕРЕДНЬО СПЛАЧЕНУ ПОСЛУГУ
Заявник повинен особисто з’явитися у ППВА для написання заяви про повернення коштів.
VFS перевірить усі дані надані Вами та передасть відповідні інструкції до банків
Банки поінформують Вас за допомогою СМС-повідомлення про можливість отримання повернення. СМС міститиме код повернення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так Вже скоро безвіз
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зміняться правила реєстрації подачі анкет на візи
24 грудень, 2016, 09:43