Дім, Африка, Америка: де святкуватимуть волинські спортсмени

Дім, Африка, Америка: де святкуватимуть волинські спортсмени
Спортсмени, які представляли чи представляють Волинь, на новорічно-різдвяні свята відзначатимуть по-різному.

Напередодні свят Інформаційне агентство Волинські Новини поцікавилося у відомих волинських спортсменів щодо їхніх планів на Новий рік та Різдво.

Помічник Віталія Кварцяного у луцькій «Волині», тренер Володимир Дикий, обидва свята зустріне вдома. Також в ці дні Володимир Петрович планує навідатися до рідного Червонограду. І, можливо, разом з дружиною відвідає польські міста Люблін та Краків.



Чемпіон світу та Європи з футболу серед ветеранів Анатолій Войнаровський теж відзначатиме новорічні свята в родинному колі, а на Старий Новий рік він разом з сім’єю подасться в гори. Також напередодні свят на Анатолія Миколайовича очікує хвилююча подія, про яку він розповів:

«29 грудня, в день дати укладання шлюбу, ми з дружиною Наталією плануємо обвінчатися. На цю святкову церемонію прибудуть наші друзі та члени родини».



Тренер футбольних паралімпійських чемпіонів Юрій Тимофєєв про свої майбутні плани повідомив наступне:

«Зараз такий час, що не до гучних гулянь. Свята зустріну вдома з дружиною, дітьми, внуками. Після Різдва плануємо поїхати з дружиною на Закарпаття лікуватися термальними водами».



Наставник юнацького складу «Волині» Віктор Мацюк грандіозних планів щодо святкування не має:

«До Нового року потрібно розписати плани підготовки команди. У ніч з 31 грудня на 1 січня перебуватиму з дружиною та дітьми. На Різдво поїду до Ковеля, до мами. Заодно привітаю неньку з днем народження».



Колишній гравець «Волині» та володар Кубка УЄФА Богдан Шершун свята проведе на теплих Мальдівах. Компанію Богдану під сонцем складе його донька Ніколь.



Інший екс-захисник «хрестоносців» Юрій Дручик перебуватиме в сімейному колі. Окрім того, 21 листопада в ковельчанина народився син Міхаель, з чим ми вітаємо Юрія та бажаємо малюку козацького здоров’я!



Півзахисник польської «Ягеллонії» Тарас Романчук нині перебуває в сонячному Єгипті. Якщо вдасться, напередодні Нового року Тарас зіграє вже в традиційному футзальному турнірі. Різдво ж ковельчанин зустріне вдома з батьками. Восьмого січня гравець повернеться до Польщі.



Тарас Кабанов, що свого часу не один рік провів у львівській команді «Карпати», протягом Нового року та Різдва разом з родинами гравців, з якими виступав за «Олександрію», перебуватиме в українських Карпатах.



Воротар «Ворскли» та екс-кіпер «Волині» Богдан Шуст протягом свят відвідає місто Хмельницький – малу батьківщину його дружини. Також Богдан завітає на рідну для себе Львівщину.



Півзахисник «Волині» Сергій Соботович Новий рік зустріне з нареченою та батьками. Різдво ж Сергій відзначить з друзями в заздалегідь замовленому кафе.



Інший гравець лучан з приставкою «екс», Ігор Биканов, протягом останніх років мешкає в американському Нью-Йорку.



«Разом з сином та дружиною на свята вирішив податися до друзів, що мешкають в штаті Міннесота. Місцеві жителі втікають на південь, ближче до сонця, а ми вирішили вчинити навпаки – податися на холодну північ. Температура повітря тут становить двадцять градусів нижче нуля», – повідомив Ігор.



Нігерієць Майкл Бабатунде, що теж захищав червоно-білі кольори «Волині», а нині виступає в спекотному Катарі, з дружиною Терезою та дочкою Енджел майнув на батьківщину. Зі слів Майкла, в Нігерії діти, як і в Україні, на Різдво співають колядки, за що отримують гроші, солодощі.



«В Нігерії Новий рік не святкують з такою кількістю салютів та феєрверків, як у вас. Наші люди 31 грудня йдуть до церкви. Основні страви на столах нігерійців в ці дні приготовлені з рису та м’яса», – сказав учасник бразильського чемпіонату світу.

До Заслуженого тренера України, який працює з чемпіонами світу та Європи з пауерліфітінгу Олег Хомяка на Новий рік в гості завітають кум та брат з дружиною. Частуватиме гостей родина Хомяків суші домашнього приготування. Різдво пан Олег зустріне у своїх батьків.



Володар Кубка світу з бігу на 100 кілометрів Олександр Головницький Новий рік та Різдво проведе з сім'єю. Першого січня легкоатлет відпочиватиме, а з наступного дня планує знову відновити виснажливі тренування.



Майстер спорту міжнародного класу з художньої гімнастики та тренер СК «Спорт-Естет» Анна Войнаровська свята зустріне в роботі:



«25 грудня проводимо підсумкові змагання та святковий вечір до Нового року, після чого меншу групу відпустимо на канікули, а старших дівчаток після 1 січня очікуємо вже бачити в залі»

Учасниця останніх Олімпійських ігор, боксерка Тетяна Коб свята проведе вдома.




«Цього року мені пощастило залишитися в рідному Ковелі, бо в 2015 році поїхала на збори, – каже Тетяна. – 30 або 31 грудня ставитиму головну ялинку в кімнаті, оскільки в квартирі маємо ще три новорічні деревця: в кімнатах брата, сестри та моїй. Свою ялинку виготовила власноруч: з гірлянд та вогників. Щодо новорічної кухні, кожного року намагаюся приготувати щось нове. М’ясного не вживаю, тому запікатиму та фарширувати рибу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт, свято
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дім, Африка, Америка: де святкуватимуть волинські спортсмени
25 грудень, 2016, 10:06