Авіакатасторофа у Росії: розбився літак Міноборони

Авіакатасторофа у Росії: розбився літак Міноборони
Літак Міноборони Росії Ту-154 зник під час вильоту з Сочі з екранів радарів, на борту знаходилася 91 особа.

Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на джерело в екстрених службах РФ, - пише Українська правда.

Літак не є цивільним. За попередніми даними, він повинен був летіти в сирійську Латакію.

Літак зник з радарів через 20 хвилин після вильоту.

Пізніше стало відомо, що літак виконував в Сочі дозаправку, туди він прибув з підмосковного Чкаловська.

За попередніми даними, на борту перебували військовий ансамбль імені Александрова та дев'ять журналістів "Первого канала" и телеканалу "Звезда".

Близько 8:00 за Києвом, стало відомо, що літак впав в море. Знайдено ймовірне місце аварії.

Джерела російських інформагентств повідомляють, що літак швидше за все впав або через несправність, або через помилку пілота.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хтось скаже що це непруха,то знамя победы в космосі згорить,то літак з ансамблем і пропагандістами впаде.Совпаденіє?..не думаю.Це є кара за пролиту кров на Україні і в Сирії.Російські вбивці в Сирії залишились без концерта.
Відповісти
Бред лепишь конкретный. Твоё имя написал с маленькой буквы. Тебе не достаёт сочувствия. Беда -она везде одинакова. и в душе радоваться этой беде - признак быдлятины и мерзости
Відповісти
Згідний. Люди, які загинули, не винні, що Путін дол....б.
Відповісти
Напишіть в якому слові Ви побачили ,що я радію смерті людей.
Відповісти
котрий пуцький. Показувати публічно свою убогість і мерезенну сутність - це тепер така хуторянська мода, чи то так низько впали морально-етичні норми волинян?
Відповісти
Тим, кому зараз щастя привалило у зв'язку з загибеллю росіського літака, нагадаю- повернеться бумерангом до вас! Всі під Богом ходимо. Є чітко визначені загальнолюдські норми моралі. Якщо вони вам невідомі, то хто ви є?
Відповісти
Чекаю,коли скажуть в яких моїх словах відчувається,що я радію смерті невинних людей.Поки бачу словесну діарею.
Відповісти
Я проти загибелі однозначно. Але як звернути увагу кацапських імбецилів на свого путлера? Скільки українців загинуло? Скажіть,як їх пробудити?
Відповісти
Загинули військові і інформаційні бійці РФ на літаку, який летів розважати військовий контингент росіян, які вбивали цивільне населення в Сирії.
Російський професор-дипломат Алєксандров на цьому тижні заявив, що Росія повинна застосовувати до України ті ж засоби силового впливу як і в Сирії - ракетні удари та бомбардування з літаків.
Відповісти
А Ви вже звернули увагу на нашого убивцю-міліардера Пороха, завдяки якому ця війна і розпочалася і буде тривати , допоки він є презиком нашим, бо кожен день цієї війни - це додаткові гроші для нього і його поплічників. Припиніть для початку самі бути телевізійно зомбованим імбіцилом!
Відповісти
Як би не Путін не було б війська в Сирії.Вілповідно не полетів би оркестр і інші кацапи,серед яких є,можливо справжні росіяни,яких ми поважаємо і які поважають нас.А причому тут порох не розумію.І якщо хтось вважає українців імбіцилами і мешкає на нашій землі.Відповідь одна,ти справжній кацап і нахєр з моєї країни.
Відповісти
Найщиріші слова співчуття рідним і близьким,також слова співчуття дорогому рідному,братському російському народу,ми з вами поза всякої політики .Вечная память
Відповісти
За межами Російської Федерації росіянин сьогодні став синонімом мерзотника. В світі немає однодумців з Путіним, крім Бразілії. Мерзоття!!! Погроза ядерною війною, погроза поставити увесь світ на коліна, політичний і військовий шантаж, зазіхання на території. У той час, коли за 100 км від Москви люди живуть за законами Івана Грозного і носять на коромислі воду. Але в Рассєє не всі - однодумці путлєра. Навіть при тому, що ансамбль летів розважати вбивць і людиноненависників, людей шкода.
Відповісти
Не голосувала за Порошенка,але ну не він почав війну.Так можуть писати тільки заслані козачки путінських спецслужб.Ось цей кацапський імбіцил проявив себе.
Відповісти
Росія - небезпечний хижак. Звір. Вона погано закінчить, але дуже хочеться, щоб з нею погано не закінчив увесь світ.
Відповісти
Моi свропейскi друзi теж читали коменти свiдомих. Не могли повiрити, що людина, яка прагне до ЕС, може так висловлюватися. Вони запитували мене, чи це не жарт? Також додали, що сiм щуран не мiсце у цивiлiзованому суспiльствi. Неха1 присднуються до Лесото.
Відповісти
Це Божа кара.Летіли співати і танцювати в Алеппо,на землі,яка ще в крові невинно убієнних.А їх в більшості навіть в землі не поховають.Це не просто кара-це знак.
Відповісти
А якби розбився укр.літак то це кара за що? При чому тут прості невинні люди і грязна політика?? Співчуваю рідним. І не тіштеся так, з кожним може трапитися горе.
Відповісти
Поясняю: игорь зпт радость и убогость твои проявляются тем что ты не посочувствовал трагедии а - объяснил её типпа карой за все что происходит. Бла токо тупые и убогие трагедию мешают с политикой
Відповісти
А як співчувати? І за що? Російські ЗМІ хваляться "статистикою", що сьогодні 80% молодих людей РФ готові взяти в руки зброю і вбивати українців. Кому, блядь, співчувати?! За що, за смерть моїх побратимів в Донецьку від російської кулі? Будьте ви прокляті!!!
Відповісти
Упал,потому что тяжелее воздуха.Що вже всі забули?А всі в залі ржали як коні.
Відповісти
Це літак МО Росії-країни,яка окупувала,а потім анексувала частину моєї країни,вбивала і вбиває моїх захисників,яка погрожує всьому світу ядерним ударом...Які вам ще аргументи...А у сирійських дітей свої рахунки.
Відповісти
Бог ще не відміняв земне тяжіння.
Відповісти
У редакциї взагалі розуму немає, що під такими новинами коменти дозволяють!!! У цієї нації немає майбутнього з такими людьми-"коментаторами"!!!
Відповісти
Провидцю. Спробуй Пророка Магомеда охаяти, як цi невиннi пiдiрвуть пiв Украiни. Ти що, бажасш IГIЛ бачити у свойому мiстi? З глузду з'iхав?
Відповісти
Ура !!!!!!!
Відповісти
Ви всі в політиці повний 0! Як були дурнями так і лишилися при всякій владі! Обвиняйте америку дорогоцінну в гибелі сирійських дітей вона бомбила і бомбить, тільки паралельно постачає зброю терористам. Пропоганда ЗМІ якій багато вірять і своєї голови немають.нажаль
Відповісти
Реально не розуміють,що пишуть. Бойню в Сирії влаштували американці. Так як перед тим валили Ірак. А ті, хто пише про те, хто бомбить мирне населення, сліпі кошенята, яким втюхують те що хочуть втюхати
Відповісти
На мій погляд загинуло військові формування, оркестр їхав грати не колядки а піднімати бойовий дух солдат щоб вони ще краще і з більшим задором нищили людей, вказані змі принижують весь світ і нас також, прославляють російський терор і підтримують його завдяки їм і появляются добровольці і патріоти русского міра яких ми бачимо на нашій території і з їхнього задору в сімях наших людей траур і каліки, літак також не аерофлота і не посипав конфеті над містами, спеціалізований належить військовим як і пілоти давші присягу та при потребі відкриють бомболюки над нашими містами, так, що можливо це і є вже Божа кара за наш дисантний літак чи за Голандський за , загинули гіпотетичні вбивці
Відповісти
Розбився літак міноборони рф з воєнними на борту (ансамбль теж носить форму) і пропагандистами кремля який летів воювати в Сирію. Яка тут для мене як українця трагедія?
Я такі новини чекаю з нетерпінням.
Відповісти
Поспішіть квіти покласти до амбасади окупанта.А американське облийте червоною фарбою.Бо це ж американці окупували нашу землю і вбивають наших співвічизників-захисників.
Відповісти
Щоб ще ті рідні і близькі що прийдуть на закопування до скотомогильника поздихали до Нового року. Горіти вам усім у пеклі сволочі
Відповісти
Американський слід є скрізь, в тому числі і на донбасі.хто розпалив цю війну не здогадуєтеся?? Чому ми такі голодранці, бо дурнів багато. І з таким менталітетом сидіти і далі будете в с....ці
Відповісти
Всі хто злорадствують смерті людей, буде і у вас горе не хвилюйтеся
Відповісти
Зло завжди буде покаране, через роки, через віки.
А путінским тролям, які тут намагаються зробити "погоду" пламенний привіт, ваші сльозливі коментарі треба було писати, коли ваші війска збили боінга.
Відповісти
Не факт хто збив. Валять один на одного..а толку..людей не повернеш. Це все із за майданутих, стільки крові пролито((( таке враження що тут такі як гриць, школу не закінчили навіть, бо одна агресія , а фактів не бачать. Шкода вас ОБМЕЖЕНІ
Відповісти
Якщо в мене є своя думка на це все то я зразу "путінська"?? я люблю Україну, і мені справді шкода людей які гинуть за просто так. Будь це війна, чи катастрофа, чи від рук нелюдів. А зі злобою і сппавді важко жити, будьте доброші, то може і нам Господь відправить розумного керівника держави. Ось цього і бажаю Вам в НОВОМУ РОЦІ!
Відповісти
Мені солдат окупанта не шкода,а тим більше офіцерів,які готові за 5 срібняків горланити на залитою кровю землі ні в чому невинних людей.Горіти їм всім в пеклі.Могли і відмовитись,але гординя і гроші потопили навічно.Багатьох і земля не прийме,бо останки "зїсть" море.Ось така доля.Смерть буде переслідувати московитів повсюди-це їх "нутро".А Україна виживе і очиститься від усього цього мотлоху.Слава нашим ЗАХИСНИКАМ!
Відповісти
як мило, троль активізувався)
як там в путіна твого, "это не войска, это ополченцы"?
а в сирію теж "ополченці" летіли?
хто збив боїнг вже давно відомо, доказів вдосталь, навіть по прізвищах назвали "боевой расчет" бука.
але ж вата дивиться "первий анал", навіщо ваті думати?
Відповісти
Ніяких співчуттів кацапам, ніякий він на не братський народ - це загарбники та вбивці. Співчуття лише українським сім'ям, батьки яких загинули на невизнаній війні, співчуття матерям сини яких вже ніколи не повернуться додому, співчуття жінкам, які вже ніколи не дочекаються своїх чоловіків, дітям, які більше не побачать своїх татів. Не можна співчувати ворогові, людям які несуть русссській мір. Це їм кара за їхні вчинки.
Відповісти
Ці люди виконують накази свого рос. президента так само як і наші хлопці, чи ви думаєте їм хочеться йти помирати та вбивати? Я не люблю полішуків, хоч сусіди ( таких як гриць).
Відповісти
Якщо виконують наказ - значить хочетьмя.
Хто не хотів - давно звільнився.
90% російських військових, які мають рідню на Україні позвільнялися, щоб не бути братовбивцями.
А ті що воюють, фальшиві "повстанці" - чеченці, буряти і ватні кацапи.
Більшість з кримінальним минулим, за кгбешною методикою путін гонить їх "искупать грехи перед родиной", виживе то повезло, а не виживе - безіменна могила, все рівно в тюрмі би здох.

Відповісти
Вам, Іра, булоб добре про Будапештський меморандум взнати, перш ніж на показ недолугість свою виставляти.
На Поліссі не жив і ніякого відношення не маю, але там теж люди живуть, до яких ви презирливо ставитесь, а це землякі, а самі в той же час за окупантами плачете.
Дивно виходить, правда?
Через таких "співчуваючих" кремлю і крим окупований, і українці на донбасі гинуть.
Відкрийте очі.
Відповісти