Донька волинських військових потребує операції. Просять про допомогу.

Донька волинських військових потребує операції. Просять про допомогу.
Доньці подружжя військовослужбовців із Волині Марчуків унаслідок пологової травми отримала кроввовилив. Дівчинка потребує лікуввання, небайдужих просять допомогти.

Як повідомила волонтер Тетяна Должко, і мама, і тато Єви Марчук - українські військовослужбовці.

"Я цю дівчинку полюбила як рідну і всім серцем, хочу їй повноцінного дитинства та майбуття. Вона як маленьке янголятко, якому зламали крильця. Але для того щоб подолати вади післяродової травми, дитині потрібно пройти лікування та реабілітацію в Мюнхені, а для того треба немала сума грошей", - розповіла волонтер.

Також вона опублікувала розповідь Катерини Марчук з закликом про допомогу, яку ВолиньPost передруковує без змін і правок:

Для тих, хто про нас нічого не знає розповім маленьку історію появи на світ моєї донечки Єви. Моя донечка з'явилася на світ на 34 неділі вагітності шляхом кесарського розтину у 17.05 з вагою 2200гр. Я чула її перший крик, і це все що мені було дозволено бачити і чути. Мені не дали її пригорнути, поцілувати, відчути смак материнства. Її забрали від мене на 10 довгих як вічність днів. 3 бали по Шкалі Апгар прозвучали для мене як вирок. Моя дитина сама не дихає.

Як жити?! І тут розпочався мій круг аду. Обласна неонатальна реанімація і діагноз: Субдурально субарахноїдальний крововилив потиличної ділянки зліва внаслідок пологової травми.(Пологової травми???? Під час кесарського розтину??) Страшно чути, що шанси на життя твоєї дитини мізерні, але ми мусили боротися за неї. Відсутні всі рефлекси.

Як хотілося погодити її ручки,поцілувати в чоло,але між нами була стіна їх пластикового закритого кювезу в якому вона підключена до апарату яких дихає "за неї". Ми лише молились і вірили в неї! За місяць я змогла взяти її на руки! МІСЯЦЬ! Цей місяць був вічністю. розпочався другий етап виходжування Єви, і я подумала Ура!!!! Але наші випробування тільки розпочались.

Через чотири дні зупинка дихання-знову реанімація, знову апарат який дихає "за неї". І так 7 разів, 7 балансувань на грані життя та смерті. Ми боялися спати, ми боялися, що не спасено в черговий раз Єву. За чотири місяці життя 7 зупинок дихання і новий діагноз -кістозно атрофічні зміни обох півкуль головного мозку.

Пройшов рік з дня 13.11.15, ми потихеньку вчимося їсти ротом (рік ми були на зонді,який для кожного годування виставлявся в шлунок), ми вчимося стояти, розуміти. Але нас давлять діагнози, самий страшний Епілепсія, спастичний тетрапарез.

В рік ми не сидимо, не ходимо, часті епілептичні приступи.

Ми, дякуючи вам, маємо змогу регулярно підліковуватись у луцькій неврології. Але, на жаль, цього мало. Шанс на повноцінне життя дає клініка у Мюнхені. Як тяжко розуміти, що я не можу оплатити Єві повноцінне життя. Чому моя дитина стала жертвою лікарської халатності? Я хочу, щоб моя дитина мене розуміла і назвала мамою.

Це буде найкращою нагородою життя. Люблю її. Тому просимо допомоги у всіх всіх людей! допоможіть нам жити! Моліться за нас! Допоможіть зібрати 60 тисяч євро на життя Єви.

Мої контакти:
мама Марчук Катерина Вадимівна (0935257825)
Рахунок Приват банку 4149 4978 4195 1926(грн.); 4149 4978 5390 5216(usd)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Донька волинських військових потребує операції. Просять про допомогу.
25 грудень, 2016, 11:50