Пожежа в Києві пошкодила станцію метро

Пожежа в Києві пошкодила станцію метро
На станції метро "Лісова" у Києві є значні пошкодження силового обладнання внаслідок пожежі біля Даринку.

"По Лісовій є значні пошкодження силового обладнання", - повідомила речниця київського Метрополітену Наталя Макогон в ефірі каналу "112 Україна".

"Ми поки що не розуміємо об'єму пошкоджень. Вони точно є. Через це ми були змушені зупинити рух по двох станціях", - додала вона.

Макогон пояснила, що від вогню постраждала лише станція Лісова, а Чернігівську закрили, оскільки там немає можливості повернути поїзди в зворотному напрямку. Тому поїзди йдуть лише до Дарниці.

"Зараз триває локалізація і ліквідація цієї пожежі. Тільки після того наші фахівці зможуть обстежити обладнання, подивитися, які ремонтні роботи потрібно проводити і дати інформацію, коли ми зможемо відновити рух", - сказала вона.

Разом з тим, керівник прес-служби Головного управління ДСНС України в Києві Світлана Водолага заявила, що пожежа в районі станції метро "Лісова" охопила площу 1,5 тис. кв. м.
"За попередньою інформацією, горять склади секонд-хенду, пожежа охопила площу в 1,5 тис. квадратних метрів. Площа велика, тому пожежу можна побачити і з боку станції метро "Лісова", і з боку "Даринку", - розповіла Водолага в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю.

Раніше повідомлялося, що КП "Київський метрополітен" закрив станції "Чернігівська" та "Лісова" через пожежу на секонд-хенді.

Станом на 14:32 столичні рятувальники локалізували пожежу на ринку секонд-хенд на вулиці Мурманській, 6 поблизу метро „Лісова".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пожежа в Києві пошкодила станцію метро
25 грудень, 2016, 15:05