У Луцьку викрили «підпільний клуб»

У Луцьку викрили «підпільний клуб»
Лучани поскаржилися на регулярні гучні гулянки у підвалі.

Під час нічного патрулювання поліція та самооборонівці виявили підпільний нічний клуб в одному з підвальних приміщень у Старому місті, - пише "Волинь24".

Події розгорталися уночі 25 грудня.

За викликом лучан, яких турбувала гучна музика поблизу їхніх осель, екіпаж патрульної поліції спільно із самооборонівцями прибули до одного з підвальних приміщень у Старому місті.

Люди розповіли, що гучну музику після 22:00 тут чують часто, також бачать багато невідомих людей, які заходять у підвал. Шум і галас заважає спати. Щоправда, щодних вивісок чи будь-яого подібного біля входу до підвалу патрульні та самооборонівці не помітили.

Побачивши поліцію, чоловік, який вибіг з підвалу, намагався зачинити двері, та не встиг. На запитання, що відбувається всередині (а музика дійсно лунала гучно), відповів: святкують День народження. За словами чоловіка, він орендує це приміщення.

Усередині зроблено ремонт, є світломузика, діджей та всі атрибути нічного клубу. Присутні молоді люди не змогли достеменно сказати, до кого ж на День народження вони прийшли. У приміщенні не виявили алкольних напоїв, та на вигляд відвідувачі клубу здавалися такими, що перебувають під впливом сторонніх речовин.

Господар приміщення, крім документів про оренду цих квадратних метрів, не міг надати жодного паперу, який свідчив би, що тут діє розважальний заклад.

Однак, за свідченнями лучан, які живуть поблизу, "вечірки" тут відбуваються регулярно.

Тож, тепер треба, аби законність роботи такого нічного закладу перевірила муніципальна поліція, фіскальна служба та інші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно просто молодих людей задовбали наші типові клуби де музика-понос, бійки, контингент тим кому за 40, або гопота, або всілякі біч! на височезних підборах які навалюються і протаранюють вітрини на машинах, от їх і заносить у підвали, дожились.
Відповісти
Це зрада
Відповісти