Рожище: для бійців закупи ліки та продукти

Рожище: для бійців закупи ліки та продукти
Рожищенські активісти закупли ліки та смаколики для бійців на передову. Частину посилки допомогла зібрати небайдужа волинянка, яка наразі перебуває в Італії.

Про це йдеться на сторіці "Самооборони Рожища" у мережі Facebook.

"Одного дня поріг Самооборони переступила приємна пані з цілою торбою кришечок, та поцікавилася в чому на разі відчувають найбільшу потребу наші бійці, оскільки її подруга, яка перебуває в Італії і, до речі вже не вперше передає і ті самі кришечки, і засоби гігієни, і макарони, знову хоче підтримати хлопців", пишуть активісти.

Тож почувши від Анастасії Стасюк, що солдати просять смачної домашньої їжі, а особливо випічки, жінка запропонувала від своєї подруги п’ятсот гривень на необхідні для приготування продукти та ще п’ятсот – на придбання ліків.

Самооборонівці доклали власні кошти до закупівлі продуктів, тому з грошей благодійниці на це використали 380 гривень. Закупили олію, пластикові відра, згущене молоко, масло, какао, амоній, ванільний цукор, сметану, яйця, рис та сіль.

"Решту, 620 гривень доклали до грошей, які зібрали переспівські школярі на благодійному ярмарку та закупили чималу партію ліків. Але це вже вже інша історія про яку ми розкажемо в наступних публікаціях", - пишуть самооборонівці та ще раз дякують благодійниці за допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рожище: для бійців закупи ліки та продукти
25 грудень, 2016, 16:26