На Волині створили ще одне об'єднання атошників

На Волині створили ще одне об'єднання атошників
У Луцьку відбулись установчі збори Волинського обласного комбатанського об'єднання "Легіон Свободи".

Урочисте зібрання відбулося 25 грудня, - пише в Facebook свободівець Андрій Білан.

Участь у зборах взяли учасники російсько-української війни практично з всієї Волині та голова "Легіону Свободи" Олег Куцин.

Учасники зборів вирішили обрати головою Волинського об'єднання "Легіону Свободи" депутата Волинської обласної ради свободівця Сергія Духницького.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лише Свобода єдина ідейна політична сила. всі решта лише роблять вигляд своєї ідейності. Знаю Сергія, був разом на Сході. Дійсно хороша людина, знаю з якого "тіста зроблений". Так тримати
Відповісти
Тягнибік за гроші Володимира Дідуха а в народі Вови Морди може стати президентом щоб ці гроші вернути і Ігор Кривецький в народі Пупс не буде в стороні Небайдужий то ти вітів Га?
Відповісти
Створили і добре. Чим більше добровільних формувань тим краще нагинати владу, яка забиває на бійців болт !
Відповісти
Так,створення це непогано.Але ж треба розуміти,що наближаються парламентські вибори.Ось і "Свобода" вирішила взяти під себе атошників,фінансуючи їх.Поява Вітіва красно про це говорить.Як на мене,то справжні незаангажовані спілки це ті,що з'явилися найпершими після початку війни.А ця і наступні,що будуть створюватися,це явні політичні проекти.Так що будьмо уважні!
Відповісти
Легіон Свободи - це обєднання свободівських атошників. Яке вам усім в сраку діло, які угрупування створюються в середині партії?! Просто признайтесь самі собі, що вас атошники уже добряче харять - не влада, не її дії. І хто б що не робив - все погано, і кругом зрада. А якщо це стосується патріотів чи націоналістів, так тим більш. Обрали однотурного - то сидіть і мовчіть, а не гавкайте великі спеціалісти!!!!
Відповісти
Ти лучанин? Ти львівця вітівська, через яку сьогодні в Укрпїні розєднання нації, війна і злидні. Через срану свободу Україна в рейтингу посідає останне місце по рівню життя людей, хоч про вітіва цього не скажеш. Лвівський злодій і шахрай, який користуючись довірою волинян, окремими з них маніпулює і наживається.
Відповісти
Хто б що не казав, а Свобода потрібна ветеранам, так само як ветерани потрібні Свободі - цн чесний взаємовигідний крок. Шкода, що серед політиків так мало тих, хто не забув про захисників...
Відповісти
..."учасники російсько-української війни"..а що віну вже хтось обьявив? чи це все ще Анти Терористична Операція-АТО?
Відповісти
скажіть будь ласка, а коли працює заступник голови Ківаерцівської районної ради Пушкін ? В робочий час він щодня показує на фото, що він то нагороджує різних то на зборах...при тому це не відноситься до району...
Відповісти
А не можна створити одну, але у яку увійдуть всі атошники, а не створюють по 10 організацій в кожному місті. Так само розводять бюрократію!!! Скоро кожна політ сила створить свою атошну організацію і будуть ними прикриватись і вирашувати свої шкурні питання. Розчарований!Нічого в країні не міняється тільки гіршає.
Відповісти
Останні новини
На Волині створили ще одне об'єднання атошників
25 грудень, 2016, 21:47