«Волиньбаскет» програє «Миколаєву»

«Волиньбаскет» програє «Миколаєву»
У черговому матчі Суперліги 25 грудня «Волиньбаскет» поступився «Миколаєву» із рахунком 69:85.

Про це повідомляє прес-служба луцького клубу.

За два минулі сезони саме ігри між луцькими та миколаївськими баскетболістами були найбільш непередбачуваними. У всіх без винятку їхніх протистояннях ініціатива кочувала з рук в руки, суперники по кільканадцять разів виривались вперед, а кінцева перевага когось одного сягала кількох пунктів.

Старт матчу почався з сумбуру, в якому опоненти почергово «обкрадали» один одного в атаці. Тому за перші три хвилини команди награли всього на 5:1. Однак після цього, як кажуть, все змінилося. Швидкі комбінації закінчувались як дальніми, так і середніми влучними кидками.

Поступово «Волиньбаскет» почав збільшувати перевагу (10:8, 15:11) і до кінця чверті забезпечив собі 10-очкову перевагу – 23:13.

У другому періоді господарі продовжили у тому ж дусі й тримали комфортний відрив – 27:13, 29:15, 31:17. Миколаївці отямилися й дещо скоротили до 31:22, тому Дмитро Чайковський (аби збити порив гостей) змушений був брати тайм-аут.

Почалася така собі «дуель» капітанів Федчука та Онуфрієва, які показали майстер-клас з-за дуги. І якщо дуель триочкових сильнішого на той момент не виявила, то партнери у цей відрізок часу ліпше відіграли в «корабелів». Поступово рахунок скоротився до 34:28.

Далі «Миколаїв» спочатку зрівняв (36:36), а потім і взагалі вийшов уперед, тож половина гри була вже підопічними Сергія Кірлана – 36:40.

Після великої перерви «Волиньбаскет» начебто вирівняв ситуацію, однак серія помилок у захисті повернула лідерство гостей – 46:55. Такий відрив зберігся до сирени – 53:62.

В останній чверті господарі остаточно посипалися і перевага гостей сягнула 19 балів – 53:72.
Лучани зібралися й зробили спробу ривка, і це їм вдалося (62:74), але розвинути не вдалося. Кінцеві цифри на табло – 69:85. Тож переміг «Миколаїв», який відіграв рівніше та менш помилково.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет» програє «Миколаєву»
26 грудень, 2016, 02:37