Підпільний нічний клуб у Луцьку попередили про «маски-шоу»

Підпільний нічний клуб у Луцьку попередили про «маски-шоу»
У Луцьку функціонує підпільний нічний клуб, знаний в народі як «Укриття». У ньому щотижня відбуваються гулянки, на яких молодь перебуває у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Про це у Facebook написав активіст групи швидкого реагування громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» Олександр Ніколайчук.

Він зазначив, що у підвалі неподалік аптеки-музею в Старому місті працює підпільний нічний клуб, який у народі називають «Укриттям».

«Записатися на вхід можна через російську соцмережу ВК. Вхід до 24:00 коштує 50 грн, на всю ніч – 80 грн. Їжу та випивку, як і інші «засоби для відпочинку» відвідувачі привозять із собою», - йдеться у дописі.

Самооборонівці з патрульними 25 грудня близько 04:00 завітали до клубу.

«В підвалі було розказано байку про святкування чийогось дня народження. Навіть іменинник знайшовся. Хоча багато хто з відвідувачів з різних районів міста не змогли пояснити, до кого ж на святкування вони завітали», - додав Ніколайчук.

«З огляду на те, що у приміщенні «святкування днів народження» відбуваються щотижня, що молодь перебуває у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, то наступного разу можуть бути маски-шоу. Цей захід на тортик поки відбувався у лайтверсії», - попередив активіст.

«Цікаво було б почути офіційні коментарі з приводу оганізації таких закритих підвальних вечірок від відповідальних за такий стан справ правоохоронців. Чи, як завжди, чекатимемо «доки рак не свисне» чи «півень не клюне»? Доки когось не заріжуть чи хтось від передозу не відійде?» - додав Ніколайчук.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мусора приходьте до нас в Золоту підкову
Відповісти
Шановний Олександр, ви що експерт з визначення алкогольного і наркотично сп'яніння!? У вас є аргументові докази? Звідки ви взагалі взяли цю інформація? Визначили на око? Чи ви може екстрасенс?
Коли оперуєте такими термінами то треба їх аргументувати а не молоти все підряд аби тільки зробити скандал і пропіаритись!!
Відповісти
Що це взагалі за погрози?? "Маскі шоу"??
Повертаємся до часів януковича?
Відповісти
Вже ті активісти,за кого себе маєте? Он,до Пєті Шоколадного ідіть доколупайтесь,слабо чи все влаштовує?
Відповісти
Правоохоронців ти хочеш взнати? Не треба було бардак в краіні робити,а тепер - питання тільки до тих хто скакав,ви іх привели до влади - ви і відповідайте,чи слабо?
Відповісти
Читаю коментарі.....- а де сбу, чим займається?Слабо повичисляти оцю ср..нь, що пише г.ту?! Взяти за..., щоб думало
Відповісти
Одним словом-"небайдужий активіст".
Відповісти
після "російську соцмережу ВК" не став читати..
Відповісти
новини волиньпосту від НІКОЛАЙЧУКА!, Ніколайчук!-то може почни ще про погоду у ФБ пистаи?, а то я іншім сайтам не довіряю!
Відповісти
Ти подивись, скільки любителів "малини" назбиралось!
Підпільне казино-це погано, а підпільний клуб, виявляється, добре! Звичайно, для тих, хто туди ходить. Скажіть ще, що там "колеса" не купиш.
"Воюйте з казнокрадами в Києві, чи будь-де, а на моє не зазіхайте"-типова полішуцька позиція.
Відповісти
- записатися на вхід...
- їжу та випивку...
Пан Сашко живе в якомусь своєму світі, який ніякого відношення до укриття не має. Певне він про Техас пише
А ще - відвідувачі з різних районів міста. Це певне соцопитування там проводилося я так розумію?
Відповісти
Не шановний активіст-нероба на свята молодь вже давним давно будучи в ха...ї від цін опер\шмопер винаймає котетжі за містом де ІНКОЛИ БУХАЄ ІНКОЛИ ТРА..ХА...ТСЯ, ІНКОЛИ ПРОСТО СВЯТКУЄ ви про це не вкурсі???? ТО йдіть і їх повяжіть чи ви в молодості недотра...хались???
Відповісти
Я не 100$, щоб усім подобатися. Заклад не представив жодних документів на проведення публічних заходів. Це нікого не турбує? А "охання" не почнуться, коли там щось трапиться: мовляв, "правоохоронці знову не вгледіли", "нічого не роблять за наші податки", "злочинність росте", "бандитизм квітне", "страшно на вулицю вийти", "от колись було..."? І на останок, я - громадянин. Людина, якій не всеодно, що буде з моє країною та тим, що мене оточує. Чого і всім бажаю. Окреме звернення до коментатора, що ховається під ніком "Іван": дай Боже тобі працювати так і стільки, як то робив і роблю я. І пожинати плоди від результатів своєї роботи.
Відповісти
Нетверезе, хворе "оперівське" та "версалівське" бидло, що швендяє вулицями, то це нормально, так має бути. А як молодь вирішила зробити свій аналог, місце де вони можуть слухати те що їм до душі, то це вже кримінальний злочин. Смішні Ви люди, слово "Росія" впихуєте куди не лінь, прикриваєтеся маскою "псевдопатріота", і далі свого брехливого носа не бачите. Лиш фантазією своєю і керуєтеся, покажіть но фото, чи ті так звані "наркомани" заподіяли комусь шкоду, розбили вікна, чи може домагалися когось на вулицях. Ні, а от про оперу та версаль дуже легко нарити за тиждень таких он статейок, но для вас це ж норма панове.
Відповісти
Хай живе рейв, на коліна всі.
Відповісти
Останні новини
Підпільний нічний клуб у Луцьку попередили про «маски-шоу»
26 грудень, 2016, 01:15