У Луцьку виступили «янголята»

У Луцьку виступили «янголята»
Луцькі діти-аутисти із ГО «Янголята» влаштували креативний перфоманс, аби зібрати кошти на потреби організації.

Захід відбувся 25 грудня у Палаці культури, - повідомляє Громадське. Волинь.

На сцені особливі діти із ГО «Янголята» показували виставу, танцювали та грали на музичних інструментах. За словами організаторів, діти із проблемами соціалізації таким чином можуть налагоджувати зв’язки зі світом, долаючи свої комунікаційні бар’єри.

«Це можуть бути дітки з абсолютно збереженим інтелектом, і навіть досить високим. Але в них є певні нюанси в комунікації і соціалізації.І це дуже важливо для них – вийти на сцену, проявити свої таланти. Бо що розкриває людей? Сцена. Театр. Це надає їм допомогу в розкритті», – пояснює голова ГО «Янголята», мама особливої дитини Юлія Поліщук.

Цікаво, що виступали діти разом із акторами аматорського театру «Вперше». Вистава «Ріпка», в якій діти у костюмах маленьких фруктів та овочів із дідового саду допомагали розвеселити Ріпку-вередунку та витягти її із грядки.

«Месидж в тому, що треба робити добро, що треба сприймати людей такими, які вони є, треба адекватно реагувати на таких людей, вміти їх підтримувати, давати їм можливість далі розвиватись», – каже режисер театру «Вперше» Наталія Максимчук.

Глядачі, які прийшли на концерт, змогли не тільки подивитися виступи дітей, але і придбати їхні вироби у холі Палацу культури. Кошти, вилучені з продажу виробів, підуть на розвиток ГО «Янголята» та підтримку дітей з аутизмом.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.