У Луцьку хочуть «спільну» спортшколу

У Луцьку хочуть «спільну» спортшколу
У Луцьку на сесії міськради розглядатимуть можливість об’єднання дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» та ДЮСШ легкої атлетики в один заклад – ДЮСШ №3. Відповідну пропозицію підтримали члени «спортивної» комісії міськради.

Про це йшлося 26 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

На засіданні йшлося про утворення комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №3» Луцької міської ради. Начальник управління фізичної культур та спорту Юрій Волинець розповів, що через припинення фінансування «Спартака» виникла небезпека зникнення 4 секції, у яких займається понад 400 дітей. Тож, виникла ідея об’єднати дитячо-юнацьку спортивну школу «Спартак» та ДЮСШ легкої атлетики в один заклад.

Таким чином збережуть посаду директора та заступника, а також 18 тренерсько-викладацьких ставок. На фінансування школи знадобиться 1 432 300 гривень. Бази для різних видів спорту розміщуватимуться у різних місцях. Для фехтування використають приміщення на вулиці Львівській,63, важку атлетику тренуватимуть на базі військового ліцею, гімнасти займатимуться у спорткомплексі СНУ, а легка атлетика не змінить місця дислокації – тренування відбуватимуться у парку 900-річчя та центральному парку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть «спільну» спортшколу
26 грудень, 2016, 15:43