Приміщення прокуратури у Нововолинську пропонують віддати особливим дітям

Приміщення прокуратури у Нововолинську пропонують віддати особливим дітям
Приміщення, в якому працює прокуратура у Нововолинську, після повернення у комунальну власність пропонують передати ГО «Світ для дітей», що опікується малечею з особливими потребами.

Про це повідомляє Буг.

Депутат Нововолинської міськради Валерій Мних нагадав, що свого часу прокуратурі передали приміщення колишнього дитсадка на вулиці Маяковського. Зараз у цьому приміщенні працюють всього 6 осіб.

Тож Генпрокуратуру попросили повернути будівлю. У ГПУ не заперечують проти цього за умови розміщення в будинку дитячої дошкільної установи. Натомість у міськради прокуратура просить службове приміщення.

Але заступник мера Нововолинська Андрій Сторонський повідомив, що Генпрокуратура надала їм відповідь іншого змісту, тому питання лишається відкритим.

Нагадаємо, що автором петиції про виділення приміщення для дітей з особливими потребами став депутат Нововолинської міськради Сергій Семенюк.

В управлінні освіти міськради відповіли, що громадській організації «Світ для дітей» пропонували частину приміщення колишнього дошкільного закладу № 15 та клубу «Берегиня», проте ГО від них відмовилась.

Керівник ГО «Світ для дітей» Олена Токарєва натомість зауважує, що приміщення, в якому займаються діти, не має належних умов, там холодно і мало місця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тоді думали бути вічними
Відповісти
Останні новини
Приміщення прокуратури у Нововолинську пропонують віддати особливим дітям
26 грудень, 2016, 16:20