У Ковелі оновили приймальне відділення в лікарні

У Ковелі оновили приймальне відділення в лікарні
Після реконструкції приміщень та встановлення новітнього обладнання відкрили приймальне відділення в ковельській лікарні.

На реалізацію цього з бюджету міста було виділено понад 1 мільйон гривень, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Головний лікар Олег Самчук МТМО розповідає, що приймальне відділення давно потребувало проведення капітального ремонту та оснащення новим медичним устаткуванням. Нині тут облаштовано діагностичну палату, де проводитиметься УЗД, експрес-аналіз цукру крові.

Зали для прийому пацієнтів та реанімаційний, маніпуляційна, ординаторська та санвузол також відповідають високому рівню. Придбано хірургічну лампу для нескладних операцій та іншу необхідну апаратуру. «Якщо нещодавно оновлені отоларингологічне та хірургічне відділення потребують вдосконалення, то у приймальному продумано все до найменших дрібниць. Адже, це – обличчя лікарні. На мою думку, робота фахівців щойно оновленого відділення є чи не найважчою у медичній установі. Отож, вони як ніхто інший, заслуговують на те, щоб працювати у комфортних умовах», зазначив він.

Очолює приймальне відділення досвідчений лікар Степан Двулят. Тут у цілодобовому режимі медичніпрацівники надають екстрену допомогу і обслуговують пацієнтів за направленням лікарів та осіб, що звертаються самостійно.

Оскільки лікарня має статус районної, допомога надається усім жителям Ковельщини. Щорічно у відділенні приймають понад 18000 хворих. А за добу в середньому – понад 50 осіб.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі оновили приймальне відділення в лікарні
26 грудень, 2016, 17:55