Газ, ножі та пістолети: волинський «дебош» на Рівненщині

Газ, ножі та пістолети: волинський «дебош» на Рівненщині
Волиняни «відзначилися» на Рівненщині у масовій п'яній бійці зі стріляниною.

У бійці брали участь близько 20 людей, двоє отримали поранення із травматичної зброї, - пише УНІАН із посиланням на прес-службу місцевої поліції.

Так, бійка відбулася вночі 25 грудня під час застілля між мешканцями села Деражне Костопільського району Рівненської області та молодиками з села Цумань Ківерцівського району Волинської області.

Власники закладу намагалися самотужки припинити конфлікт, однак в хід пішли кулаки. Близько 20 осіб продовжили з’ясовувати стосунки на вулиці, зчинивши бійку а згодом і стрілянину. 52-річний чоловік власниці закладу унаслідок поламав руку, впавши біля автомобіля.

Крім того, із непроникаючими пораненнями від пострілів із травматичної зброї по допомогу до медиків звернулися 19-та 22-річний жителі Волинської області. Ще вісім жителів Деражного отримали незначні тілесні ушкодження. На місці події вилучили гільзи від пристрою для відстрілу гумових куль та газовий балончик із маркуванням «Терен-4».

Зі слів приїжджих молодиків із Волині, вони навідалися відпочивати у сусідню область, бо у рідному селі усі заклади працюють лише до опівночі.

«Ми маємо обґрунтований запит від громадськості, бо це не перший випадок, коли у цьому селі зчиняється «п’яна» бійка за участі мешканців нашої та сусідньої з нами Волинської області. Тому ми звернулися із клопотанням до голови сільської ради села Деражне про винесення на розгляд депутатів питання про обмеження режиму роботи розважального закладу», - зазначив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин.

Поліція встановила учасників події та готує подання про обмеження режиму роботи розважального закладу. Правоохоронці продовжують розслідування у кримінальному провадженні за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України та встановлюють усіх учасників нічного інциденту.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дераженці лохі кулаками не вміють то пістолі беруть
Відповісти