Волинські школярі на ярмарку зібрали гроші для військових

Волинські школярі на ярмарку зібрали гроші для військових
Нещодавно в школі села Переспа Рожищенського району відбувся благодійний ярмарок на користь бійців, які знаходяться на передовій.

Зініціювала захід директор Ольга Нечипорук, а учнівський та педагогічний колективи з ентузіазмом підтримали ідею, – повідомляє Самооборона Рожища у Facebook.

Участь в ярмарку брали всі класи від першого по одинадцятий. «Наготували-напекли усілякої-різної смакоти, хто сам, а кому батьки допомагали і старання ці увінчалися успіхом! Спільними зусиллями зібрали 2814 гривень», – йдеться в дописі.

Кошти передали Рожищенській Самообороні, на які ті закупили і відправили бійцям лікарські препарати.

«І хоч це було не змагання, але все одно варто відзначити учнів 10 класу і класовода Юлію Сергіївну Романюк - вони зібрали найбільшу суму. А ініціативна учениця цього класу Інна Клімішина ще й встигла пройтися торговими закладами, які розміщені на території села, закликаючи місцевих підприємців долучатися до благодійної акції – відмовити дівчинці не зміг ніхто», – розповідають смооборонцівці.

Голова сільської ради Віктор Лук’янчук під час урочистої лінійки подякував учням та вчителям за небайдужість до долі захисників України, а представники Рожищенської Самооборони та Районного об’єднання учасників АТО вручили подяки.











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські школярі на ярмарку зібрали гроші для військових
27 грудень, 2016, 10:30