Вручили нагороди тим, хто підтримує воїнів на Сході

Вручили нагороди тим, хто підтримує воїнів на Сході
Сьогодні, 27 грудня, у сесійній залі міської ради зібралися члени громадської організації "Надія", що об'єднує родини загиблих в АТО, керівники підприємств та організацій міста, підприємці. Приїхали також військові з 14-ої ОМБР.

Приводом до такої зустрічі стало вручення Подяк небайдужим людям, які підтримують наших хлопців, які воюють на сході, та допомагають 14-ій ОМБР, що дислокується на території Волинської області.

Перед присутніми у залі виступив міський голова Микола Романюк. Він подякував членам ГО “Члени родин загиблих в АТО “Надія” та керівнику Любові Карабан за їхню активну громадянську позицію та сумлінну і нелегку роботу, готовність прийти на допомогу у важку хвилину тим, у кого війна забрала найдорожчих людей.

Любов Карабан вручила Подяки громадської організації за активну громадську діяльність, вагому підтримку і розуміння, щирість і допомогу та співпереживання з родинами загиблих в АТО. Нагороди 14-ої ОМБР вручив командир третьої роти танкової батареї Олександр Крепський.

Серед нагороджених керівники комунальних закладів міста Ігор Гнетньов - головний лікар КЗ "Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги", Світлана Шмід - директор КП "Луцький комбінат шкільного та студентського харчування", Ігор Михальчук — директор КЗ “Луцький НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів №10-професійний ліцей Луцької міської ради”, депутат міської ради, волонтер Сергій Балицький та інші меценати.
Вручили нагороди тим, хто підтримує воїнів на Сході

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вручили нагороди тим, хто підтримує воїнів на Сході
27 грудень, 2016, 10:39