Ведмеді, зайчики і танцюючі ялинки: у Луцьку діткам влаштували новорічну казку

Ведмеді, зайчики і танцюючі ялинки: у Луцьку діткам влаштували новорічну казку
У луцькому Палаці учнівської молоді для діток пільгових категорій влаштували новорічне святкування із танцями та театралізованими виступами та святковими подарунками.

Новорічна феєрія відбулася 27 грудня.

Розважав діток та їхніх батьків народний ансамбль сучасного танцю «Міраж». Юні танцюристи підготували безліч танцювальних родзинок: дітей веселили танцюючі сніговики, прибиральниці, ялинки, діди морози, звірятка. Були навіть казкові Ельфи, які спакували цілий мішок подарунків. Однак його поцупили яскраві та трошки злі Кікімора та Чортеня, які хотіли залишити свято для себе.

Опісля з’явилися справжні Дід Мороз та Снігуронька, які запросили усіх юних танцюристів на сцену. Тож ведмеді, зайчики, пінгвіни, новорічні прикраси, Снігуроньки, балерини та Покахонтаси заполонили подіум. Казкові герої під блиск феєрверків влаштували на сцені справжній танцювальний карнавал.

Наприкінці дійства із теплим родинним святом усіх привітав луцький міський голова Микола Романюк.

«Я щиро, від душі, хочу привітати вас із Новим роком, із прийдешнім святом Різдва Христового, хочу побажати усім присутнім в залі, усім діткам, щоб збувалися їхні мрії», - сказав Романюк. У новому році він побажав здійснення задуманого.

Микола Романюк також нагадав, завдяки кому у Луцьку діти можуть безтурботно гратися та святкувати, тож мер подякував усім воїнам, які захищають Україну на Сході.

«Тож, вітаючи вас, бажаю всім нам миру, щоб якнайшвидше прийшов мир на нашу українську землю», - підсумував мер.

Після завершення свята задоволені діти разом з батьками продовжили свято у холі, фотографуючись із ялинкою та новорічними Снігуроньками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Ведмеді, зайчики і танцюючі ялинки: у Луцьку діткам влаштували новорічну казку
27 грудень, 2016, 15:23