Вихованці будинку дитини отримали подарунки від Святих Миколаїв

Вихованці будинку дитини отримали подарунки від Святих Миколаїв
Нова побутова техніка та солодощі – такі подарунки отримали вихованці Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини придбані за кошти, зібрані на забігу Святих Миколаїв.

Подарунки діткам вручали організатори забігу в середу, 28 грудня.

Нагадаємо, що захід відбувся за підтримки ТМ «Дмитрук», спортивного клубу «Лучеськ», ТРЦ «ПортCity» та під патронатом Луцької міської ради. Участь у забігу взяло близько півтисячі лучан та кілька сотень діток. Всі дорослі учасники забігу повинні були зробити благодійні внески, адже саме на ці кошти організатори забігу й планували придбати подарунки дітям.

Відтак, на виручені кошти, а це більше 10 000 гривень, організатори забігу придбали пилосос, мікрохвильову піч та холодильник для Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини. Окрім того, дітки отримали й солодкі подарунки.




Головний лікар будинку дитини Володимир Олейник щиро подякував усім лучанам за те, що вони долучили до благодійної акції, а вихованці закладу тепер матимуть нову техніку.

А представник ТМ «Дмитрук» Тарас Скорупський закликав лучан і надалі долучатись до подібних акцій та робити добро частіше.

«Ми повинні пам'ятати по всіх, хто нас оточує, і не лише діток чи літніх людей. Не можна бути байдужим до проблем ближнього. Давайте разом допомагати тим, хто потребує нашої опіки».







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Вихованці будинку дитини отримали подарунки від Святих Миколаїв
28 грудень, 2016, 10:40