У Луцьку працює нове кафе «Ідем Зайдем»*

У Луцьку працює нове кафе «Ідем Зайдем»*
У Луцьку, на вулиці Богдана Хмельницького,27 відкрили кафе «Ідем Зайдем» з теплою новорічною атмосферою, каміном та ексклюзивною піцою, яку готують за власним рецептом.

І хоч кафе працює менше місяця, заклад вже встиг отримати схвальні відгуки лучан.

«Ідем Зайдем» - особлива місце, куди можуть прийти та повеселитися із друзями, в тихій атмосфері можна провести ділову зустріч, смачно перекусити та розслабитися під лаунж-музику. У закладі є два каміни, які створюють особливу, теплу атмосферу.



В асортименті закладу смачні паніні на будь-який смак, пікантні буріто та соковиті бургери, але «фішкою» є особлива піца. Тут її готують двох видів. Ви можете скуштувати конопіцу із грибами, сиром моцврела та куркою, яку готують у конусних ріжках із тіста.

Але коронною стравою є піца-гриль, приготована за власним рецептом - хрусткий лаваш із середин огортає ніжний сир, змішаний із грильованими грибами та куркою. Саме піца-гриль користується неабияким попитом серед відвідувачів, адже подібних смаколиків не готують в інших закладах Луцька.



Для тих, хто слідкує за своєю фігурою у закладі готують смачні і корисні сніданки – низькокалорійну вівсянку із фруктами. У кафе пропонують також свіжі соки, запашні чаї та ароматну каву на будь-який смак. «Фішкою закладу є й турецький кальян із широким вибором заправок, У суботу для клієнтів діє знижка, тож вартість кальяну лише 80 гривень.

Працює заклад із 8:30 до 20:00, та власники кажуть, що вже незабаром планують продовжити режим роботи. Зараз в «Ідем Зайдем» діє акція – отримавши флаєр на вулиці чи безпосередньо в кафе, можна безкоштовно випити ароматної кави. А для тих, хто хоче поїсти, діє пропозиція 2+1 – при замовленні двох однакових страв третя безкоштовно.



Вже незабаром у кафе повісять плазмовий телевізор та встановлять приставку «Sony Playstаtion» з можливістю грати в ігри. Також пограти можна буде й у настільні ігри для великих компаній – «Мафію» чи «Уно», а понеділок планують зробити «студенський днем», коли спудеї зможуть отримувати знижку.

В «Ідем Зайдем» є дитячий куточок, а кожної неділі тут влаштовує майстер клас для дітей Тетяна Доброжанська. Для участі в занятті необхідно заздалегідь записатися по телефону 0950208889. Приміщення також здають в оренду, тож тут можна влаштувати свято у приємній романтичній атмосфері із лаунж музикою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що за мода на піддони скрізь?
Відповісти
А в барах палити заборонено ,а на столі кальян
Відповісти
Вигідна місцина, біля муніципалії...
Відповісти
Хотіли зробити модний інтер*єр та не вийшло крапаль))
Як немає смаку, то біда.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку працює нове кафе «Ідем Зайдем»*
28 грудень, 2016, 16:54