У Луцьку гаражники борються за землю

У Луцьку гаражники борються за землю
У Луцьку гаражному кооперативу «Січовий» дадуть можливість взяти в оренду земельну ділянку на вулиці Гетьмана Дорошенка, 1 для розміщення металевих конструкцій.

Про це повідомили під час засідання сесії міської ради у середу, 28 грудня, - пише Волинське агентство розслідувань.

Представниця гаражного кооперативу Людмила Бездушко звернулася за допомогою про виділення ділянки гаражному кооперативу «Січовий». Жінка розповіла, що на сесію міської ради винесли питання про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражів на вулиці Гетьмана Дорошенка.

Бездушко зауважила, що на території розміщено близько 10 гаражів. За її словами, постало питання про знесення металевих конструкцій. В міський раді її запевнили, що власники гаражів повинні створити гаражний кооператив та звернутися про надання землі в оренду. Тому власники гаражів створили кооператив, але на земельній комісії їх запевнили, що гаражі розташовані не на прибудинковій території та дали відмову.

Жінка попрохала, щоб гаражному кооперативу надали земельну ділянку в оренду, адже вони там стоять уже 20 років.

Натомість начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що представники «Січового» були в нього неодноразово. Також він зауважив, що питання про надання дозволу про розробку проекти можливе при виконанні двох умов: скасування рішення про знесення та розміщення гаражів відповідно до генерального плану міста.

Отож, депутати скасували рішення про відмову в наданні земельної ділянки. Також запропонували скасувати рішення виконавчого комітету про знесення гаражів та згодом переставити їх у відповідності із генеральним планом міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гаражі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку гаражники борються за землю
28 грудень, 2016, 22:00