Луцьку ще не надійшли 3 мільйони на комп'ютери

Луцьку ще не надійшли 3 мільйони на комп'ютери
Луцьк має отримати три мільйони гривень субвенції на соціально-економічний розвиток із державного бюджету. Чиновники вирішили на ці гроші купити оргтехніку для навчальних закладів.

Аби розподілити кошти міський голова Микола Романюк позачергово скликав виконком, де чиновники запропонували купити оргтехніку для шкіл, - пише Четверта влада.

Із таким проектом рішення виступив начальник управління освіти Олег Гребенюк, а члени виконкому підтримали пропозицію.

Головний освітянин запропонував купити комп’ютерні комплекси, ноутбуки, телепроекційне обладнання, фотоапарати та ксерокси.

Скріншот http://www.lutskrada.gov.ua/
Скріншот http://www.lutskrada.gov.ua/


Згодом депутати міської ради дізнались, що чиновники збираються купити техніку у відомої фірми «Апельсин», яка належить депутату міської ради Миколі Яручику. Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії.

«...вони так спеціально розділили, щоб допорогові закупівлі були і відповідно швидко проводять закупівлю. Але чому не вивчили інший ринок? Я розумію, що субвенцію треба використати. Тут виникає кілька питань – чому саме це купляють, чи це така нагальна потреба і чи вивчався інший ринок?» – розповів голова бюджетної комісії Павло Данильчук.

У коментарі Четвертій владі начальник управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що закупівля не проведена, бо кошти не надійшли. Також пан Гребенюк каже, що не визначились із тим у кого куплятимуть техніку, а збирають цінові пропозиції для цього.

У централізованій бухгалтерії управління освіти кажуть, що що станом на 28 грудня надійшло 5 цінових пропозицій, із яких виберуть найдешевшу. А також пообіцяли у п'ятницю, 30 грудня, оприлюднити укладені договори на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьку ще не надійшли 3 мільйони на комп'ютери
28 грудень, 2016, 22:36