Лучанка про Німеччину: жінки ставляться простіше до одягу

Лучанка про Німеччину: жінки ставляться простіше до одягу
Лучанка Олена Маланій багато подорожувала Німеччиною та поділилася враженнями про цю країну у рубриці "Нотатки мандрівника" на ВолиньPost.

Вона не лише гарна та сильна жінка, а й талановитий викладач, успішна майстриня-благодійниця та просто активна туристка.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ НОТАТОК МАНДРІВНИКІВ


Німкені VS українки. Стереотипно вважається, що німецькі жінки негарні, зрідка бувають вродливими. Можливо, вони менше приділяють увагу своїй зовнішності, зокрема до одягу ставляться набагато простіше.

Це тільки в Україні жінки ходять на роботу або на базар, як до опери, одягають найкращі хутра та прикраси. Хоча українки уміють за собою доглядати і багато часу приділяють своєму зовнішньому вигляду, надають цьому велике значення, інколи втрачають відчуття місця і часу, забувають про відповідність одягу і події, не дотримуються дресс-коду.

Наших жінок відразу можна вирізнити з-поміж інших європейок, це правда. Можливо, українки таким чином стимулюють жінок інших націй, аби ті не розслаблялися, адже європейські чоловіки дуже ласі до наших співвітчизниць (сміється)? Українки і справді є завидними нареченими.

Вони красиві, розумні, знають собі ціну. І дуже вперті, наполегливі, особливо у екстремальних «чужоземних» умовах. Німецькі чоловіки почали часто заглядатися на наших дівчат, тому німкені почали відчувати конкуренцію.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ НОТАТКИ МАНДРІВНИЦІ ОЛЕНИ МАЛАНІЙ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановна! В нас просто виделуються!в кармані пусто,зато в шубі!за ці копійки що тут отримують,тільки на одяг і вистачає!а в Німеччині люди отримують тисячі доларів і простіше себе ведуть і не лише там,а й в Польщі,Ізраїлі,Болгарії,Італії...а в нас просто випендрьож дешевий і нікому не потрібний!чим багатша людина тим вона простіша запам'ятайте!
Відповісти
Панти в селе -большое дело!весь світ знає,що Україна сама бідніша країна,зато приїжджаєш в Україні ходять в самому дорогому одязі і ж дорогими телефонами!і причьом самі сидять по вуха в кредитах!ото життя таке українців!
Відповісти
Останні новини
Лучанка про Німеччину: жінки ставляться простіше до одягу
28 грудень, 2016, 23:05