У Луцьку не дали об'єднати ділянки на Театральному майдані

У Луцьку не дали об'єднати ділянки на Театральному майдані
Лише вісім обранців міської громади підтримали проект рішення про об’єднання двох земельних ділянок, на одній з яких розташована занедбана громадська вбиральня у центрі Луцька.

Депутати розглянули проект рішення про надання Департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради згоди на об’єднання орендованих земельних ділянок комунальної власності на Театральному майдані, 8, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Депутат Тарас Шляхтич поцікавився, чим зумовлене об’єднання цих двох ділянок.

Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала повідомив, що обидві ділянки перебувають в оренді департаменту ЖКГ і є міською комунальною власністю. Одна з ділянок перебуває у суборенді. Нині хочуть укласти один договір оренди на всю ділянку. При об’єднанні ділянок договір суборенди однієї з них буде припинений. У проекті рішення йдеться про те, що підприємець Роман Патлашинський, у суборенді якого перебуває одно з ділянок, погоджується на об’єднання ділянок.

Проект рішення не отримав підтримки депутатів міськради.

Нагадаємо, під час сесії депутати проголосували за повернення громадської вбиральні, що розташована на одній з зазначених ділянок, на баланс міської ради, оскільки підприємець Роман Патлашинський, який орендує вбиральню з 2009 року, так і не відновив її діяльність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку не дали об'єднати ділянки на Театральному майдані
29 грудень, 2016, 03:08