Захисник «Волині» показав кращий результат у Прем’єр-лізі

Захисник «Волині» показав кращий результат у Прем’єр-лізі
Кращий показник першої частини нинішнього сезону в Прем’єр-лізі за кількістю відборів м'яча показав 19-річний правий захисник «Волині» Юрій Романюк – 107.

Про це повідомляє прес-служба луцького клубу.

Успішними вийшли 62% з них - 66. Але це набагато вище середнього показника «Волині» в нинішньому чемпіонаті - 53% (в середньому - 46 відборів за гру, 24 з них - вдалі).

Потрапили в топ-20 рейтингу УПЛ за кількістю відборів м'яча й наш лівий захисник Владислав Шаповал та 19-річний опорний півзахисник Олександр Чепелюк. У Влада 53% вдалих відборів (39 з 73), у Чепелюка - 54% (37 вдалих з 69). Шаповал - 13-й у списку, Чепелюк - 15-й.

Юрій Романюк входить ще й у топ-20 за кількістю зроблених обведень супротивника. Він на 18 місці і тільки трохи поступається за ефективністю Марлосу («Шахтар») і гравцю національної збірної України Олександру Караваєву («Зоря»).

А от 19-річний вінгер «Волині» Артем Дудик за кількістю обведень - на 11-му місці (73), але їхня ефективність наразі бажає бути кращою - всього 40% (29 з 73).

Цікаво, що Романюк потрапив ще й до рейтингу топ-20 за кількістю зароблених на собі фолів. Суперники порушували правила у боротьбі із ним 30 разів і він у рейтингу на 16-20 місцях серед всіх гравців УПЛ.

Правий захисник «Волині», до слова, потрапив ще й у топ-20 за кількістю перехоплень м'яча - 111 (з них 25 - на чужій половині поля). У нього 17-е місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Захисник «Волині» показав кращий результат у Прем’єр-лізі
29 грудень, 2016, 11:41