У Ковелі побували найсильніші боксери світу. ФОТО

У Ковелі побували найсильніші боксери світу. ФОТО
В залі боксу НД «Просвіта» відбулась зустріч із членами збірної команди України з боксу, чемпіонами і призерами ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні.

Про це 18 жовтня повідомили в прес-службі Ковельської міської ради.

З ковельчанами зустрілись дворазовий чемпіон олімпійських ігор, дворазовий чемпіон світу, чемпіон Європи, володар кубка Вела Баркера Василь Ломаченко, бронзовий призер олімпійських ігор, чемпіон світу Тарас Шелестюк, бронзовий призер олімпійських ігор Олександр Гвоздик та начальник міжнародного відділу федерації боксу України Дмитро Гайструк. Спортсмени впродовж години відповідали на запитання юних ковельських боксерів та усіх, хто завітав на зустріч з олімпійцями.

Дмитро Гайструк нагадав присутнім про те, що за підсумками Олімпіади-2012 національна збірна України завоювала перше загальнокомандне місце серед 79 країн, що були представлені на турнірі, випередивши головних претендентів на лідерство - збірні Росії, Куби, а також господарів рингу - британську збірну. Вітчизняні боксери привезли з Лондона 2 «золота», «срібло» і 2 «бронзи». І стали лідерами загальнокомандного заліку. Україна отримала першого за час незалежності дворазового олімпійського чемпіона.

Розповіли спортсмени і про те, що тренуються по 6-7 годин на день. Досягнуті нині успіхи є результатом важкої і довготривалої праці. Усі вони прагнули перемоги і їх мрії здійснились. Їм вдалося майстерністю, силою волі підкорити вищі щаблі олімпійського п'єдесталу. І вони усьому світу довели, що найкращі. Тож побажали боксери і ковельським дітям впевнено і наполегливо працювати і йти до своєї мети.

За найцікавіші питання двоє ковельчан отримали подарунки – боксерські рукавички з автографами олімпійців.

Після прес-конференції відбулась фото- та автограф-сесія з олімпійськими чемпіонами та призерами.


Довідка

Найсильніша в світі вітчизняна олімпійська збірна з боксу здійснює турне українськими містами з метою популяризації спорту та здорового способу життя серед молоді. А ще – хочуть залучити до занять боксом більше дітей та молоді. На сьогодні в Україні цим видом спорту займається близько 40 тисяч людей і є наміри завдяки таким акціям збільшити їх кількість удвічі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відео http://www.prokovel.com/kovel-3036.html
Відповісти
Останні новини
У Ковелі побували найсильніші боксери світу. ФОТО
18 жовтень, 2012, 15:45