ПриватБанк забезпечує вигідні покупки в кредит*

ПриватБанк забезпечує вигідні покупки в кредит*
Клієнти ПриватБанку перед новорічними святами зможуть придбати подарунки рідним і друзям в розстрочку в найбільших українських торгових мережах та Інтернет-магазинах.

Як повідомили в банку, як і раніше, ПриватБанк забезпечує безперебійну можливість робити прості, зручні, а головне вигідні покупки в кредит.

За допомогою сервісу «Оплата частинами» можна здійснити оплату обраного товару просто розділивши суму на рівні частини. Для цього потрібна тільки картка «Універсальна» або «Універсальна Gold» від банку.

“Ми спеціально так розробили наш унікальний сервіс «Оплата частинами», щоб він дозволяв купувати вподобані товари в розстрочку в будь-який час, навіть вночі, - підкреслив керівник програми “Оплата частинами” ПриватБанку Євген Васильцов. - Оформлення кредиту забирає не більше ніж хвилину. Це так само просто та швидко, як розрахуватися на сайті банківською карткою”.

Зараз сервіс онлайн-розстрочки доступний у таких популярних інтернет-магазинах, як Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «AЛЛО», MOYO, «Цитрус» тощо.

Окрім інтернет-магазинів, до «Оплати частинами» підключено понад 95 000 магазинів, серед яких усі найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Детальніше про сервіс chast.pb.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.