ПриватБанк радить в період грипу перейти на дистанційне обслуговування*

ПриватБанк радить в період грипу перейти на дистанційне обслуговування*
ПриватБанк радить волинянам перейти на дистанційне банківське обслуговування в період зростання захворюваності на грип

ПриватБанк радить волинянам в період зростання захворюваності населення на грип та ГРВІ перейти на користування безконтактними технологіями та можливостями інтернет-банкінгу, знизивши до мінімуму відвідування багатолюдних місць.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам подбати про захист свого здоров’я та перейти на дистанційне банківське обслуговування, зменшивши до мінімуму кількість відвідувань відділень банку, - розповідає Юрій Лучко, керівник напрямку розвитку Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Майже всі банківські операції, зокрема оплата комунальних послуг та будь-яких рахунків (навіть за харчування в дитячих закладах), відправлення та отримання грошових переказів, оформлення страхування, оплата мобільного зв’язку, придбання квитків на потяг та замовлення таксі, здійснення покупок в інтернет-магазинах, замовлення їжі, тощо можна самостійно здійснити, не виходячи з вдому. Варто лише скористатися послугами інтернет-банку Приват24”.

У Приват24 клієнти можуть самостійно стежити за всіма операціями на своєму картковому рахунку та отримати повний звіт по всіх платежах за надані йому послуги, в тому числі оплати за комунальні послуги. Крім того, здійснення платежів через систему Приват24 набагато зручніше, ніж традиційний спосіб оплати, бо не вимагає наявності ні розрахункових книжок, ні квитанцій.

“Не слід забувати й про той факт, що одним із джерел поширення вірусів можуть бути паперові гроші, - продовжує Юрій Лучко. - Тому ми і наголошуємо, забудьте про готівку та користуйтеся своїми пластиковими банківськими картками. Якщо Ваша карта з технологією безконтактного розрахунку PayPass, то для оплати покупки її навіть непотрібно передавати в руки касиру. Досить піднести картку до зчитувального пристрою на касі й покупка буде оплачена”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк радить в період грипу перейти на дистанційне обслуговування*
29 грудень, 2016, 22:18