Яковлев розповів, чи хоче бути мером Луцька

Яковлев розповів, чи хоче бути мером Луцька
Перший заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев думає, чи балотуватися на посаду міського голови, якщо Микола Романюк не балотуватиметься втретє.

Про це він розповів у інтерв’ю ВолиньPost.

«Я думаю, що питання дуже передчасне, але звичайно, я про це думаю. Час іде і я, амбітна молода людина, будую свої плани на перспективу. Чи буду я балотуватися на посаду міського голови, я ще не можу сказати. Бо це дуже «класно» виглядає збоку, ніби міський голова – «крутий чувак, який все вирішує, має купу повноважень». Насправді це далеко не так. Багато є повноважень, але і дуже багато обов’язків. Враховуючи ситуацію в країні та в Луцьку, це дуже великий тягар і велика відповідальність. Так, це надзвичайно велика честь – представляти 220-тисячну громаду. Але я знаю інший «бік медалі». Тому вона змушує мене думати, треба воно мені, чи не треба», - відзначив Яковлев.

Також він розповів по роботу першого заступника в той час, поки міський голова Микола Романюк перебував у відпустці: «абуть не мені судити, чи вдається, чи ні. Про це хай скажуть люди «збоку». Слава Богу, все працює. Але треба враховувати, що навіть коли міський голова у відпустці, він не усувається від роботи. Микола Ярославович – дуже активна людина. Він завжди тримає руку на пульсі. І я завжди знаю, що є Микола Романюк, до якого можна зателефонувати і багато рішень прийняти, порадившись із ним. Це трішки спрощує роботу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все! Кінець світу наближається.
Відповісти
Вже гроші потрібно Ковельській віддав ?
Відповісти
Ще грабан і втікай городами до нас
Відповісти
яковлєв - нечесне людина, і це дуже скоро підтвердиться офіційно.
Відповісти
Останні новини
Яковлев розповів, чи хоче бути мером Луцька
31 грудень, 2016, 21:03