На Волині школярі розгромили кладовище

На Волині школярі розгромили кладовище
Нововолинські правоохоронці встановили, хто розгромив могили на місцевому кладовищі: ними виявилися малолітні жителі селища Жовтневе.

Про це 18 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області звернулися четверо місцевих жителів із заявами про те, що у смт Жовтневе невідомі особи пошкодили могили на кладовищі. На місце події виїхали працівники міліції, які виявили, що із кількох могил їхніх рідних зірвані металеві хрести, розкидані лампадки та пошкоджені огорожі.

Правоохоронці встановили, що 11-річний та 13-річний місцеві жителі поверталися того дня зі школи.

Дорогою додому дітлахи вирішили піти до струмка, який тече поблизу кладовища, щоби погратися. Згодом 11-річний хлопчина вирішив «перевірити», чи не боїться його товариш покійників. Хлопчики пішли на кладовище. Бігали і стрибали по могилах, зривали металеві хрести і громили все, що можна було розгромити. А потім спокійно пішли по домівках.

Із малолітніми вандалами правоохоронці провели профілактичні бесіди виховного характеру. Окрім того, школярів поставили на облік кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області. Відносно батьків хлопчиків складено адміністративні протоколи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині школярі розгромили кладовище
18 жовтень, 2012, 17:11