У Луцьку можна одружитися за добу

У Луцьку можна одружитися за добу
Уряд розширив пілотний проект із запровадження спрощеної процедури реєстрації шлюбу на нові міста, серед яких Луцьк.

Про це повідомляє Урядовий портал.

Нагадаємо, що з 13 липня 2016 року Кабмін запровадив пілотний проект щодо державної реєстрації шлюбу у скорочені строки за обраним заявниками місцем. Наразі він реалізується у найбільш популярних туристичних містах Києві, Львові, Одесі, Херсоні та на територіях наближених до зони проведення антитерористичної операції - у містах Маріуполі та Сєвєродонецьку.

Послугою щодо спрощення реєстрації шлюбу в цих регіонах вже скористалося більш ніж три тисячі пар, що свідчить про неабияку популярність її серед споживачів.

Поширення пілотного проекту на територію інших регіонів України надасть змогу максимально наблизити цю адмінпослугу до населення, створивши при цьому максимально зручні умови для реалізації громадянами права на шлюб.

Відтепер одружитися за спрощеною процедурою можна також у таких містах: Вінниці, Дніпрі, Луцьку, Миколаєві, Кам'янці-Подільському, Рівному, Житомирі та Харкові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шлюб, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
по "пілотному", а розвестися - на автопілоті!
Відповісти
Можна, аби автопілот не відвалився!
Відповісти
В нашому ЗАГСі не можна витяг за один день взяти, бо якщо не взяв з дому ручки, то тебе повернуть додому за ручкою, або пошлють в Приватбанк позичити.Зі мною це було особисто.Потім вони будуть день перевіряти дані витягу з даними джерела надходження, а потім ,якщо їхня ласка, вам подзвонять і видатуть витяг.Хамством це все супроводжуеться.Отакий ЗАГС у нас в Луцьку.
Відповісти
шановна Лучанка вже встигла оформити шлюб за добу?
збігати додоому за ручкою і в приватбе?
Відповісти
Для тиць-здиць.От до тих пір, поки такі як Ви будете бігати додому по ручку і будуть нас хамські посилати в Приватбе,i ми будемо цими людьми, які говорять бе-бе-бе.\козлами\А ВОНИ, БЕРУТЬ ЗА КОЖЕН ВИТЯГ 73 ГРИВНІ ПЛЮС ПОСЛУГИ, БУДУТЬ ПОСИЛАТИ НАС ДОДОМУ ПО РУЧКУ.Я маю людську гідність і кожному зустрічному не дам її принижувати.
Відповісти