У Луцьк приїде лікар Юлії Тимошенко

У Луцьк приїде лікар Юлії Тимошенко
До Луцька у суботу, 20 жовтня, приїде професор берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс, який є особистим лікарем Юлії Тимошенко.

Зустріч відбудеться в актовій залі навчально-методичного Центру Профспілок на проспекті Відродження, 24 о 13:30. Поспілкуватися з лікарем зможуть усі бажаючі, а вхід до Центру буде вільним. Професор володіє інформацією про те, як почувається опозиціонерка Юлія Тимошенко та у яких умовах утримується.

Нагадаємо, що організатором зустрічі є кандидат у народні депутати Олена Голєва. Про ініціативу вона розповіла під час онлайн-конференції 18 жовтня.

"Я хочу, аби лучани дізналися правду про хворобу Юлії Тимошенко, про умови її утримання. Бо інформація, яку має суспільство, є неповною та часто перекрученою. З врахуванням того, наскільки Юлія Володимирівна популярна у нашому регіоні, то мені здається, що ця зустріч лучанам дуже потрібна", - зазначила Голєва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можна подумати, він скаже правду. Як заплатять так і скаже. Новий бізнес-проект берлінської клініки "Шаріте". шкода, що мало часу залишилось.
Відповісти