Горохів: маршем вшанували Степана Бандеру

Горохів: маршем вшанували Степана Бандеру
1 січня 2017 року у місті Горохів Волинської області відбувся смолоскипний марш на честь 108-ої річниці народження Героя України Степана Бандери.

Організатором заходу виступила Горохівська районна організація ВО "Свобода", - повідомили у прес-службі партії.

Смолоскипний марш розпочався після молебну та віче-реквієм біля символічного Хреста борцям за волю і незалежність України. Участь у марші взяли місцеві мешканці, представники патріотичної громадськості, воїни російсько-української війни. На марш також прибули активісти Луцької та Іваничівської «Свободи», зокрема екс-перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев. Учасники маршу пройшли центральними вулицями міста Горохова, скандуючи патріотичні гасла. Разом з свободівцями крокували воїни російсько-української війни, діти, молодь, представники старшого покоління і всі, хто прийшов вшанувати пам'ять Провідника та Героїв України.

«Така подія - вдалий початок нового року. Адже патріотичне виховання української нації – запорука міцного фундаменту розбудови Української держави. Ми відсвяткували цей неймовірно-прекрасний день з молитвою, разом з громадою, зі смолоскипами та вірою в наше неминуче щасливе і благодатне майбутнє на своїй Богом даній землі. Нехай велич постаті Степана Бандери вселить у наші серця мужність та викристалізує нас для величних чинів на благо України», - зазначила у виступі голова Горохівської районної організації ВО «Свобода» Валентина Магурчак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нi корови, нi cвинi, лишь бандерка на стiнi.
Відповісти
Патріоти до першої повістки у військомат.
Відповісти
Бандеру можна порівняти з Бен Ладеном основним методом боротьби яких був терор.І один і другий загинули від кулі спецназівців. То коли вже українці зрозуміють, що щастя і світлого майбутнього на крові збудувати не вдасться,що куля не може бути аргументом у політичних суперечках.Слава Україні!
Відповісти
Молодці ! А ви,нащадки енкаведистів,кагебістів і сексотів заткніться,бо прийде кара Божа за знищення мільйонів українців!
Відповісти
Нам не страшні російські воші,нам страшні українські гниди.С.Петлюра.
Відповісти
націоналізм ще непривів ніяку країну до добра...це ідіоти разрм з своїм катом власного народу...мало людей помурдували?????
Відповісти