Здійснили мрію сина волинського Героя

Здійснили мрію сина волинського Героя
Ініціатори проекту "Діти Небесного Легіону" здійснили мрію сина Максима Гулюка, сина волинського військового, який загинув на Сході.

Про це в Fаcebook пише один з координаторів проекту Руслан Теліпський.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ПРОЕКТ


"Новорічне свято переступило пороги наших домівок. Тож ми не лише виставляємо анкети, а вже й приймаємося за привітання наших першеньких іменинників. Сьогодні свій 9-тий день народження святкує Максимко Гулюк. Він мріяв про вертоліт на пульті і став першою дитиною Небесного Легіону, чия мрія здійснилась! Більш детально про нього ви можете прочитати тут: https://www.facebook.com/groups/171329793258000/permalink/403472770043700/"

"Ми прийшли до нього в гості, щоб привітати з таким очікуваним та бажаним святом і подарувати мить щастя від наших меценатів та благодійників. Максимковим подаруночком ми завдячуємо Тетяні, яка забажала залишитись інкогніто. Окрім солодощів та повітряних кульок ми ще вручили святковий сертифікат від нашого незмінного партнера - Піцерія Solo!
Волонтерських рух Мeцeнaти для сoлдaтa (МдС) щиро дякує усім небайдужим людям, що долучилися та підтримали новий проект", - написав Теліпський.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.