Ковелем пройшли маршем бандерівці

Ковелем пройшли маршем бандерівці
У Ковелі відбувся перший в історії смолоскипний марш до дня народження Степана Бандери.

1 січня Волинський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації "Сокіл" разом з представниками партії "Національний корпус", патріотичними мешканцями Ковеля та учасниками фанатських рухів провели перший в історії міста смолоскипний марш до 108-ї річниці дня народження Степана Бандери, - повідомили у прес-службі партії.

Марш пройшов від пам'ятника Тарасу Шевченку центральною вулицею Ковеля до монумента "Борцям за волю України". До акції також долучилися представники Ковельської міської організації ВО "Свобода".

"Великий чин провідника ОУН пробудив Героїв до визвольної боротьби і заклав фундамент народження нових Героїв у нашому часі. Бандера величний тим, що боровся за Україну і не здавався навіть у найважчі часи існування української нації. Його висновки про Росію, його погляди на принципи побудови Української держави не втратили актуальності нині. Навпаки, вони знайшли підтвердження часом. Тож нехай бандеризація свідомості українського народу стане фундаментом, на якому постане могутня та вільна нація", - зазначив на урочистій промові голова Волинського осередку "Сокіл" Максим Новицький.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боровся з комуністичною заразою і сталінським режимом,а значить герой.
Відповісти
Народ вже смолоскипами грієтся
Відповісти