Медзаклад волинських міліціонерів перевірили після допису в блозі Захарченка

Медзаклад волинських міліціонерів перевірили після допису в блозі Захарченка
На блозі Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка 2 жовтня 2012 року була опублікована інформація під назвою «Завдяки «керівництву» Лягу лікарня УМВС у Волинській області котиться до прірви» за підписом «колектив лікарні».

Про це 19 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Керівництво УМВС України у Волинській області ініціювало проведення службового розслідування за викладеними у публікації фактами. Згідно з висновком правоохоронців, опублікована інформація не підтвердилася і є неправдивою.

Із 107 працівників провели опитування 76-ти. Відтак встановлено, що в цілому працівники задоволені взаємовідносинами у колективі та керівником, відзначають, що ефективність роботи сектору медичного забезпечення за останні шість місяців зросла.

З приводу неналежного витрачання коштів завідувачем СМЗ УМВС Лягу Г. Д. проводилася перевірка державних та благодійних надходжень, платіжних доручень за дев’ять місяців 2012 року. Нецільового використання коштів не встановлено.

Як зазначається в повідомленні, вкрай обурені анонімним дописом працівники лікарні, тому були зібрані колективні збори, куди запросили представників Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС України, Громадської ради при УМВС України у Волинській області та Волинської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України. Усі засудили анонімне повідомлення на блозі міністра МВС України, тому підготували на його ім’я звернення, під яким підписалися 78 працівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медзаклад волинських міліціонерів перевірили після допису в блозі Захарченка
19 жовтень, 2012, 11:45