У Луцьку – аварія на перехресті

У Луцьку – аварія на перехресті
Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні в обідню пору у Луцьку на перехресті проспекту Відродженння та вулиці В’ячеслава Хурсенка.

Водій автомобіля Renault Kangoo, виїжджаючи з вулиці В’ячеслава Хурсенка, здав назад. Ймовірно, він побачив небезпеку, яку не помітив раніше через поганий огляд – його закривав водієві припаркований поблизу перехрестя Range Rover, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

У прес-службі патрульної поліції Луцька повідомили, що, даючи задній хід, водій Renault Kangoo допустив зіткнення з автомобілем Citroen, який рухався за ним і мав намір повернути праворуч.

Зі слів патрульних, Range Rover дійсно був припаркований із порушеннями. Однак водій Renault, рухаючись заднім ходом, мав би оцінити дорожню обстановку, аби не допустити зіткнення. Тож на нього склали протокол.

Щодо водія Range Rover, то протягом усього періоду оформлення ДТП (а це зайняло 1,5-2 години) до цього автомобіля ніхто не підійшов. Через це протоколу на водія цього авто не склали.

Зі слів поліцейського, в інших країнах щодо неправильно припаркованих автомобілів є практика – оформлений протокол залишають на лобовому склі за щіткою склоочисника, і водій відповідає за порушення. У нас же поліцейські не мають повноваження складати протокол, якщо немає водія. І цим зараз часто водії маніпулюють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не евакуювали,тож є славнозвісний,орендований евакуатор,чи за нього треба,по умовах договору,тільки гроші платити,а їздити не можна?Як на мене він був перешкодою,а погрузили би і зразу ж власник зявився б.
Відповісти
А Ви звернули увагу ,що за авто?Одразу:нема евакуатора,законодавство недосконале ,чекати замучились...і ще 10 причин не притягнути того водія до відповідальності.Якби була заказуха,то актавісти той джип залили томатним соком,а так проплачених грошей хватило на сік боротися з Лободою.Слава Україні!
Відповісти