На Волині підлітка підозрюють у зґвалтуванні

На Волині підлітка підозрюють у зґвалтуванні
15-річного мешканця Луцького району підозрюють в зґвалтуванні 17-річної дівчини.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Події відбувалися в новорічну ніч поблизу будинку культури в селі Воютин. Затягнувши постраждалу за надвірну будівлю, підозрюваний повалив її на землю й, погрожуючи фізичною розправою, зґвалтував.

Підлітку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 152 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Зауважимо, що в разі доведення його вини хлопцеві загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що робить хлопець в 15 років і дівчина в 17 в новорічну ніч невідомо де.Можливо це батьків потрібно притягнути до відповідальності.І перевірити чи не були вони в алкогольному статті!
Відповісти
Ти головою думаєш? Село невелике, будинок культури завжди в центрі села, до якого від будинку дівчини чи того хлопця, мабуть, якихось пару сотень метрів. Підпили вони чи ні, ти цього не знаєш! Він, певно, чіплявся, а вона сказала - ні! Не виключено, що разом і святкували. І до чого тут батьки? Батьки гвалтівника - згідний, а дівчини - ні! Стан алкогольного сп'яніння - це не пояснення, а обтяжуюча обставина при вчиненні кримінального правопорушення. Тебе б згвалтували в парку на сороковому, а якийсь дурень, як ти, написав би, що ти в 22.30 робила в парку? А може сама хотіла чи себе не правильно вела, або п'яна була...Не виказуй свою тупість.
Відповісти
Останні новини
На Волині підлітка підозрюють у зґвалтуванні
03 січень, 2017, 16:58