Із нового року на Волині у вогні загинуло дві людини

Із нового року на Волині у вогні загинуло дві людини
Двоє чоловіків загинули в пожежах, які трапилися у Володимир-Волинському та Старовижівському районах на Волині.

Загалом із початку року рятувальники вже 7 разів гасили пожежі, – повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Так, 1 січня о 00:30 на вулиці Гайдамацькій, що у Володимирі-Волинському, на приватному підприємстві в дерев’яному підсобному приміщенні виникла пожежа. Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №7 ліквідували загорання.

О 04:45 у селі Веснянка Ківерцівського району на території дачного масиву «Веснянка» зайнявся вогнем 2-поверховий цегляний дачний будинок. Ліквідацію пожежі здійснили працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6 Ківерців.

О 06:15 в селі Струмівка Луцького району в 2-поверховому цегляному житловому будинку трапилась пожежа. Рятувальники протягом 20 хвилин гасили вогонь.

Того ж дня о 07:17 у місті Нововолинську на 15-му мікрорайоні виникло загорання в підвальному приміщені 9-ти поверхового житлового будинку. На місце події двома автомобілями прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №5 міста Нововолинська, які оперативно ліквідували вогонь.

2 січня 08:47 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Охнівка Володимир-Волинського району горить 2-поверховий цегляний житловий будинок. О 09:03 на пожежу прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимира-Волинського. На місці пожежі виявили тіло власника будинку 1956 року народження.

Також о 21:36 у селі Мельники Старовижівського району загорівся дерев’яний житловий будинок. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частин №16, які приборкали вогонь. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1945 року народження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Із нового року на Волині у вогні загинуло дві людини
03 січень, 2017, 18:00