Жертвою шахраїв стала волинянка, яка збирає гроші на лікування чоловіка

Жертвою шахраїв стала волинянка, яка збирає гроші на лікування чоловіка
Мешканка Нововолинська Валентина Бровченко, котра збирає кошти на лікування свого чоловіка, стала жертвою шахраїв.

Про це пише Буг.

Нагадаємо, 21 лютого 2016 року поблизу Житомира у ДТП потрапив автомобіль, в якому перебував викладач школи мистецтв по класу гітари в Нововолинську Валерій Бровченко. З того часу він перебуває у дуже важкому стані. Родині потрібна фінансова підтримка.

«Вас турбує служба безпеки банку. Нам потрібно уточнити деякі дані – останні чотири цифри номеру на картці», – такий несподіваний дзвінок із невідомого номера оператора «Лайф» пролунав вранці, ще й восьмої години не було. Чоловічий голос російською мовою переконував, що пін-код йому не потрібен, мовляв, працює чесно. Цікавився, у якому відділені банку реєструвала картку», – розповідає Валентина Бровченко.

За безпосередньою інформаційною підтримкою місцевих та обласних інтернет-видань за день на картку переказали понад тисячу гривень благодійної допомоги. Наразі працівники «Ощадбанку» намагаються повернути кошти, які, зі слів жінки, шахрай не встиг перекинути на власний рахунок. Картку Валентини Бровченко заблоковано.

Жінка планує найближчим часом відкрити рахунок у банку, на який можна буде скидати кошти всім небайдужим. А поки охочі допомогти можуть зателефонувати Валентині Бровченко на мобільний 0979674101 й підтримати її та чоловіка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди ,скільки вже вас можна дурити ,ніколи ніхто з банку не буде вимагати якісь цифри ,вони можуть попросити вас зайти в банк ,то це зовсім друге ,а не давати номера на картці ,ще може пін код скажіть .
Відповісти
Останні новини
Жертвою шахраїв стала волинянка, яка збирає гроші на лікування чоловіка
04 січень, 2017, 16:52