Зібрали ТОП цитат 2016 року губернатора Волині

Зібрали ТОП цитат 2016 року губернатора Волині
Багато хто вважає голову Волинської ОДА Володимира Гунчика злим та суворим чиновником, його називають "політиком-невдахою" та постійно "звільняють" з посади.

Але він вже два з половиною роки стабільно керує областю та нікуди не планує йти, - пише Руслан Пилипчук на сторінках Конкурента.

Ділове видання Волині "Конкурент" вирішило пригадати, про що говорив губернатор упродовж 2016 року, та склало свій "гонзо"-цитатник (гонзо – вільний від стандартів) його виразів, який, сподіваємося, викличе у вас лише позитивні емоції.

***

Всім відомі "солодкі" відносини народного депутата України Ігоря Гузя та Володимира Гунчика. Кому невідомі, скажемо коротко: вони – не друзі. Нардеп регулярно критикував голову, з трибуни Верховної Ради просив його звільнити і взагалі не вірив (та й не вірить, певно) в управлінські вміння губернатора. Гунчик же, своєю чергою, відповідав завжди коротко, щось на кшталт цього:

"ВВАЖАЮ, ЩО ГУЗЬ ЗНАХОДИТЬСЯ НА ЕТАПІ ЗМУЖНІННЯ, БАЖАЮ ЙОМУ УСПІХУ".

***

Володимир Гунчик багато років керував заводом і добре знає, що потрібно вивчати матеріальну частину документів, бо часто саме там є відповіді на всі питання та критичні зауваження, які лунають в його сторону. Отож, наступна цитата саме про це.

"СКЕПТИКІВ ПРОШУ ВИВЧАТИ МАТЕРІАЛЬНУ ЧАСТИНУ, А НЕ БОЛТАТИ ЯЗИКАМИ".

***

Голова адміністрації озер не перепливає, в костюмі не бігає та й на велосипеді його ніхто не бачив. Проте він чітко виступає за здоровий спосіб життя і категорично проти алкоголю під час відпочинку, особливо в санаторії "Лісова пісня".

"ЦЕ НЕ ЗАКЛАД, ДЕ МОЖНА ПОПИТИ "ВОДОЧКУ ТА ПОСМАЖИТИ ШАШЛИК".

***

А ще Гунчик любить творчість Михайла Булгакова.Це стало відомо під час його інтерв'ю в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд Live".

– ІЗ ЯКИМ ЛІТЕРАТУРНИМ ГЕРОЄМ ВИ СЕБЕ АСОЦІЮЄТЕ?

– ПРОФЕСОР ПРЕОБРАЖЕНСЬКИЙ.

***

А от "басні" Крилова йому, певно, не до смаку. Як мінімум у виконанні рожищенської влади, яка звинуватила ОДА у неподачі тепла до дитячого садочка.

"ПРОКОЛОЛИСЯ І ШУКАЮТЬ ПРИЧИНУ, НЕ ВИГАДУЙТЕ "БАСНІ" КРИЛОВА".

***

Також Володимир Петрович легко доводить "до сліз" досвідчених чиновників і знається на "наїздах".

"У П'ЯТНИЦЮ ШАНОВНИЙ ЮРІЙ МЕФОДІЙОВИЧ (ЮРІЙ ГОРБЕНКО – ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ АГРОПРОМИСЛОВОГО РОЗВИТКУ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА, – К) ВИЙШОВ, СЛЬОЗИ НА ОЧАХ, КАЖЕ, ЩО НА НЬОГО НАЇХАВ ГОЛОВА. ВІН НЕ ЗНАЄ, ЩО ТАКЕ "НАЇХАВ".

***

Ну і наостанок: не будьте крутими. Не любить він цього.

"Я ЗВЕРТАЮСЯ ДО ПОМІЧНИКІВ НАШИХ НАРДЕПІВ: НЕ БУДЬТЕ КРУТИМИ".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гунчику до Горбенка не те, що ще до Преображенського "рости, рости і ніколи не дорости"!!!
Відповісти