У Луцьку просять скасувати рішення про зведення пам'ятника Бандері біля РАЦСу

У Луцьку просять скасувати рішення про зведення пам'ятника Бандері біля РАЦСу
У Луцьку зареєстрували петицію хочуть скасувати рішення міської ради про будівництво пам'ятника Степану Бандері на площі перед РАЦСом.

Автор звернення - Сергій Навроцький.

"Оскільки на усі попередні петиції, а їх було вже 5 штук (разом - 1122 підписи лучан), було дано різного роду "відписки" по суті проблеми, то вважаю, що варто усувати причину".

"Отже, ПРОСИМО СКАСУВАТИ РІШЕННЯ МІСЬКОЇ РАДИ від 29.07.2009 №44/5 „Про затвердження результатів повторного замовленого конкурсу на ідею та місце встановлення пам'ятника Степану Бандері" як таке, що викликало значний резонанс в суспільстві та не сприяє розумінню між українцями, яке мало б виникати від особистості Провідника", - йдеться в зверненні.

Петицію можна підписати тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекаю на бандерку!
Відповісти
А мені цікаво хоч одна проблема була вирішена за результатом розгляду петиції? Всі рішеннч які я читав, це все банальні відписки... Романюк і Яковлєв плювати хотіли на буденні проблеми лучан, їм би лише ще пару соток земельки вільної найти в Луцьку, щоб віддати під будівництво нової багатоповерхівки і відкат получити. Так що ці всі електронні петиції це все так окозамилювання для людей...
Відповісти
Хто такий цей Навроцький. Це псевдо Данильчука, чи Шелепа, які наполегливо недавно наполягали на скасуванні рішення про пам'ятник Степанові Бандері. Цім пацикам нагадали з Москви, що треба відробляти виплачене.
Відповісти
Обережно!!! Чергова провокація путінців.
Відповісти
А що "ВП" має щось проти Бандери. Невже не розуміють, що відмовитись від пам'ятника - означає підтримати польських та російських шовіністів, для яких Бандера, як символ некомуністичної незалежної України, кісткою в горлі.
Відповісти
Біля РАЦСу взагалі не потрібно пам’ятників. А цей можна і в сквер в ценрі на одноіменну вулицю.
Відповісти
Комуністи тоді не спаскудили єдину вільну від споруд і мафів площу ідеологією. Невже тепер?
Бандеру на Бандери! Лише прокурорчики і буратінчики можуть бути проти цього!
Відповісти
На мою думку, памятники треба ставити в Гаразджі, щоб не повторювати помилок радянських часів і за гроші отих паціків, що 1 січня зі смолоскипами крокують вулицями міста.
Відповісти
стефкові хлопці так сі хвайні різонули бульбашів! Сам Бульба дременув аж до Гемерики. Заслужив Бендьорка!
Відповісти
в комуняк підгорає...коли ви вже повиздихаєте... ?
Відповісти
Що це за могильний надгробок на фото.нащо він там.а для Бандери треба поставити пам'ятник десь в іншому місті. І то,якщо є лишні гроші в міста.
Відповісти
Не тобі вирішувати, яким і де має бути пам'ятник Бандері. Чим більше чується цього скиглення, тим більше стає зрозумілим необхідність цього пам'ятника. "Совків" він доб'є, а "москалів" присадить.
Відповісти
"не тобі вирішувати!". Влада наша - що хочемо, те й робимо. Кусайте лікті!
Відповісти
Як на мене, С.Бандера нічого корисного для України не зробив, він просто є історичним героєм для певного прошарку населення.Лучанам вирішувати чи має бути цей пам'ятник біля РАЦСу : декілька прихильників цього героя не можуть вирішувати це питання за 200 тис жителів Луцька.Краще було б ці кошти потратити на благодійність ...
Відповісти
А всі хто там кричить прр москалів, то пропоную, ще всіх героїв майдану і ато перехоронити в центрі міста на театральній площі, ну й що, що це центр міста, всі мають пам'ятати подвиги героїв та й стела з портретами поряд. А меморіал слави на перемоги зрівняти з землкю, бо всі ті хто там поховані і воювали проти фашистів то комуняки, а територію дійсно віддати під будівництво нової яровиці, щоб херої такі як Лапін ще одну квартирку собі там придбав, вже четверту чи п'яту по рахунку, забув. Головне що це все патріотично буде... Вибачте за сарказм, не хочеться образити ні загиблих в ато ні їх родичів, але оце бидлопатріотизм вже в печінках сидить, всі хто там найбільше кричить про москалів, то краще йдіть на фронт кричати, а щодо пам'ятника Бандері, то так він потрібен, але не навпроти заксу, а в центрі в скверику по вул. Бандери, але ж в це не вигідно, бо в ценрі ж земелька подорожче, краще комусь під шось в оренду здати...
Відповісти
В 2010 поляки просили не давати героя Бандері. А Ющ дав... Тепер оголосили геноцид. Активно взялись за підтримку сім'і і народжуваності. Там запахло турботою про свій люд. А наші партіоти навіть стипендію в студентів забирають. Скільки дітей вчиться в Польщі? Тих хто отримав картку поляка теж розцінюють за громадян Польщі. А що у нас за 25 років? Нас 52 млн? Ні нас вже менш 40 млн! То де і чий геноцид?
Відповісти
Якого ЗАГСу.Його скоро там не буде.Переносять його,бо тепер все електронно і за добу хоч женись,хоч розходись.Ось так.А що там буде?Ой що там буде....
Відповісти
Ставити потрібно. Латентний совок Луцька слухати не потрібно.
Відповісти
голову полікуй...його прокляли до 10 коліна люди...ще е живі свідки тих подій...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку просять скасувати рішення про зведення пам'ятника Бандері біля РАЦСу
05 січень, 2017, 14:14